Zuzanka svým projevem a skromností ochromila porotu Talentmanie během okamžiku. Ta ji nazvala křehkou a čistou bytostí snad z jiného světa. Co za tímto talentem stojí ve skutečnosti? Ambiciózní a přísná matka, která se prý ke své dceři chová dost drsně.

„V zákulisí na ni čekala matka, která ji neustále okřikovala, poučovala a dělala na ni nátlaky,“ řekl zdroj ze zákulisí štábu talentové show.

Přísná výchova

„Zuzka zpívá od první třídy. Vyhrála i pár soutěží, ale zatím neměla takovouto možnost. Bylo to její životní vystoupení. Velmi nás potěšil její úspěch. Pan Troška si dokonce od produkce vzal její kontakt kvůli případné filmové spolupráci. A přitom jsme přišli na casting jako poslední, za patnáct minut se končilo,“ řekla slovenskému deníku Nový Čas paní Poláková, která na štáb zapůsobila velmi nepříjemně.

Nový Čas také zjistil, že je Zuzana vytouženým dítětem a její matka sama dobrovolně přiznala, že ji vychovává přísně. Zuzana zpívá odmalička a její rodina ji v tom naplno podporuje. Na castingu matka skromné a zakřiknutě působící dívky samozřejmě nemohla chybět.