Davídek všechny nadchnul imitováním Michaela Jacksona na vozíčku. Ještě více překvapil, když se po dětské mozkové obrně dokázal postavit na nohy.

Kamarád s porotou

Nyní ale veřejnost obviňuje Dostálovy, že se chtějí na Davídkovi zviditelnit. Divákům se nelíbí ani přátelství s porotcem Zdeňkem Troškou. „Moc nás to mrzí, nejdřív jsem se z toho složil já a teď je na dně i moje manželka,“ přiznal Blesku Dostál s tím, že se účastí v soutěži snaží svému synovi jen zpestřit život, když už ho měl od začátku tak těžký.

Davídek se sice dostal do semifinále, ale rodiče zvažují, že odstoupí kvůli nechutným pomluvám. „Za ty ošklivé řeči nám to opravdu nestojí,“ uzavřel Dostál.

Fotogalerie
2 fotografie

"Se Zdeňkem Troškou jsme se seznámili asi před pěti lety. Minulý rok jsme se mihli v komparzu i s manželkou a se synem v komedii Doktor od jezera hrochů, "přiznává otec Davida, jehož nejvíce mrzí obvinění z toho, že svého syna, který trpí dětskou mozkovou obrnou, využívají.

Hodláme odstoupit

"On je rád před kamerou, těší se z toho. A my se mu snažíme zpestřit ten jeho život, když už ho měl od začátku tak těžký," říká Ladislav.Davídek se sice dostal do semifinále, ale rodiče zvažují, že odstoupí kvůli nechutným pomluvám. „Za ty ošklivé řeči nám to opravdu nestojí,“ uzavřel Dostál.

Dostálovi by však při svém rozhodnutí neměli zapomínat na smluvní podmínky. Běžnou součástí takových show jsou totiž i sankce. "Nemáme tyto informace, v každém případě odstoupení soutěžících je přesně definováno ve smlouvě, jejíž obsah nebudeme zveřejňovat," řekla mluvčí televize Markíza Oľga Dúbravská.