Už když přišli na pódium, bylo vidět, že zejména Jirka není ve své kůži. Pod světly reflektorů se potil, proto se chladil pofukováním, při čemž úspěšně funěl do mikrofonu. Jeho part v písni nebyl vůbec náročný. První více než minutu si se zpěvem vystačila jen Nikol.

Když pak přišel Jirkův part, chudák to moc nerozdýchal. Jen sklesle zašeptal: "Tak to pochop, už je konec." Přestože tato slova v textu písně Príbeh skutečně jsou, v té chvíli se spíše hodila na celé jejich vystoupení.

Leoš Mareš to samozřejmě nemohl nechat bez povšimnutí. "Počkej, zazpívej to znovu. Ty sis předpověděl ortel poroty, zazpívej to znovu," řekl moderátor. Nikol a Jirka tedy začali zpívat: "To je náš príbeh. Cítim blízky pád, tak to pochop už je konec," dozpíval smutně Jirka. V tu chvíli se s Jirkovými slovy "tak to pochop, už je konec" všichni smíchy už téměř váleli po zemi.

Škodolibá porota?

Nakonec však postoupili dál, i když se Jirka už od začátku tvářil nešťastně. To Adela okomentovala slovy, že o tomto novém stylu neměla ponětí: "... proč se raper tváří provinile!" Nuže, proti gustu žádný dišputát. Na toto vystoupení se však musíme podívat ještě jednou...

I přes falešný zpěv a žádný rytmus v těle dvojice postoupila dál, tak uvidíme, co nám ještě předvedou. Že by další vystoupení ala Rytmus a Tina?

Mareš se vystoupením mladé dvojice pěkně pobavil.
Autor: Reprofoto TV Nova