"Takže NEJMENUJU SE THURZA ALE TURZA A JE MI 27 LET A NÉÉÉ 20. Proč to udělali nechápu, ale vidím v tom kalkul z jejich strany....jsem vytočenej do běla a děkuju všem za podporu," napsal na svém profilu na facebooku Turza, který byl chybou TV Novy oprávněně rozčilen.

Postoupil až do semifinále

Takových chyb ale není pomálu. Už více lidí si stěžovalo na nevybíravé chování TV Nova v pořadu Talentmania. Ale uvést špatně jméno a věk u někoho, kdo sklidil u poroty a diváků takový úspěch, je nehorázné. "Televize se mi doteď neomluvila, já sám jsem o to nežádal, ale doufám, že příště bude moje jméno a věk v pořádku, protože se mě i moje máma ptala, jestli jsem se nepřejmenoval a své vystoupení v Talentmanii beru smrtelně vážně," řekl Blesk.cz Dominik Turza.

Vystoupení Dominika zaujalo porotu tak, že ho poslala až do semifinálových soubojů, které už poběží v přímém přenosu. Co nás tedy čeká? "Nechte se překvapit, ale mám plno vystoupení v zásobě, takže se diváci mají na co těšit," opáčil Turza.

Je dobře, že se to neodvysílalo

Ovšem jeho netradiční vystoupení v převleku smrtky není pro diváky zas tak neznámé. Určitě vám vrtalo hlavou, kde jste tančící smrtku už mohli vidět. Veřejně vystupoval ve třetím díle Superstar, kde předvedl svou show ve finále nebo také na předávání cen Českých lvů 2006.

A co Dominik říká na skandál ohledně drsných záběrů vystřílení poroty jeho rukou? "Vůbec jsem nevěděl, že se to chystají nějak graficky upravit, ale je to jejich věc, nic proti tomu nemám, ale chápu, že s ohledem na to, co se stalo na Slovensku, by bylo odvysílání nevhodné," řekl Dominik.

Dominik Turza jako smrtka.
Autor: www.rockstar.dj

Pracoval v Las Vegas

Dominik Turza alias Dj Rockstar už dlouho vystupuje se svými tanečními kreacemi po různých diskotékách nebo festivalech. Studoval 5 let soukromou taneční konzervatoř TCP, maturoval na Obchodní akademii a absolvoval na Vyšší odborné škole herecké v Praze.

Dokonce uspěl v mezinárodním konkurzu pro světoznámou cirkusovou společnost Cirque du Soleil. Poté následovaly dvě pracovní nabídky v souboru na turné po Jižní Americe a v souboru v Las Vegas.

Jak Dominik popisuje na svých webových stránkách, momentálně se věnuje taneční, divadelní a hudební produkci. Vyvinul vlastní autorská extraordinérní hudebně animovaná představení. V posledních letech se objevuje také jako performer, moderátor, herec a Dj na různých akcích.