Mareš by se měl alespoň v přímém přenosu show Talentmania krotit se svými nejapnými vtípky. Když v sobotu Genzer vyprávěl svůj příběh o tom, jak navštívil cirkus Humberto, Mareš se do toho nevhodně vložil. Jenže ona už samotná historka, kterou Genzer vyprávěl, byla za hranicí.

Slon s chobotem je pro Mareše lákadlo

Soutěžící žonglér Jiří Berousek ml. vyprávěl Marešovi, co předvedl za vystoupení Genzer jeho sestře. Ukázal na ni totiž slona s bílýma ušima! A jak se takový slon ukazuje předvedl názorně Genzer. Vstal, vytáhl si z kalhot bílý šev kapes a začal si rozepínat poklopec. "Tak takhle to vypadá, když na někoho ukazujete slona s bílýma ušima," prohodil se smíchem na kamery Genzer, který si na seznámení se sestrou Jiřího Berouska dobře pamatoval.

Fotogalerie
10 fotografií

Aby lascivného humoru nebylo málo, přidal se i Mareš. "A znáte ten vtip, jak slon potká nahého člověka? "Teda kámo, jak se s tímhle můžeš najíst, to nechápu," pověděl v přímém přenosu Mareš a sám se svému vtipu zasmál.

Takovýchto narážek a nevhodných scén můžeme v show Talentmania vidět za jeden večer hned několik. Jak Suchánek s Genzerem, tak i Mareš vsází na notu laciného vulgárního humoru. To se ale k takovéto soutěži moc nehodí, když na ni koukají i malé děti. Navíc i soutěžící mnohdy zachází za hranici vkusu. O tom jsme se mohli například přesvědčit při vystoupení Gabriely Vodrážkové, která si mezi nohy strčila píšťalu. TV Nova by měla takovým vstupům zabránit a začít své porotce a moderátora krotit.