Podle blogu, který si Jaro vede, je zřejmé, že se vyžívá v hodně divokých večírcích, kde se pohybuje slovenská smetánka a celebrity. Je zřejmé, že Slávikovi dělá hodně dobře, že se se všemi zná a hlavně, nebojí se o nich ve svém popisu zmínit.

Krainovou seznámil s Craigem Davidem

"...na dolním baru jsem potkal Simonu Krainovou, kterou jsem před rokem v Praze seznámil s Craigem Davidem. Později jsem se Simonou strávil hodinu povídáním o jejím vyrůstání v Ostravě a plánech do budoucna," napsal před rokem do svého blogu slovenský producent.591061:gallery:true:true

Ano, slyšíte dobře, s tou slavnou britskou hvězdou. Tehdy Krainová chodila s hokejistou Jiřím Hudlerem, takže šlo jen o přátelský potlach. Ale o rok později, kdy už Simona byla volná, přijala Craigovo pozvání do Londýna a strávila s ním víkend.

Milovník trávy a ginu

Před dvěma lety se ve svém blogu Jaro rozepsal o večírku, který strávil ve společnosti piva, francouzského pastisu, ginu a trávy odněkud z Asie.

"...tady začíná moje okno, a pár obrázků, co se mi vybavují. 6 lidí u stolu...ochutnávka pastis v karavaně...6 lidí u stolu a pivo pro všechny...ochutnávka pastisu u stolu...velký joint v karavaně...pastis v klubu...žádost, abychom opustili klub."

Tenhle mejdan šestičlenné partičky končí v jedné rozkládací posteli v bytě na Petržalce.

Ohňostroj v hotelovém pokoji

Jaro velmi rád vzpomíná na své začátky v šoubyznysu. Historka, jak ve slovenském hotelu Danube slavil s partičkou silvestrovskou noc si nezadá s příhodami světových rockových hvězd.

"O půlnoci jsme všichni začínali být společensky unavení, což se projevovalo tak, že jsme na jednom pokoji, který jsme měli k dispozici jako šatnu, dělali ohňostroj. Venku se slavil vznik Slovenska, my jsme ho oslavovali vevnitř. Dost nás překvapilo, když po nás management hotelu, chtěl 50 tisíc korun za opravu pokoje."

Fotogalerie
3 fotografie