Před zahájením vysílání show se diváci navíc dočkali mimořádné dávky talentovaných osobností a jejich přání i rad ve speciálu VIP Zpráv, který společně uvedli Ivana Gottová (34) a Jan Kraus (57).

K tématu talent a všechny jeho podoby se vyslovila celá řada populárních osobností. Diváci například uslyšeli názor českého slavíka Karla Gotta (71), jak nejlépe zhodnotit svůj talent: "Chtěl bych Primě, porotě Lucii Bílé, Jaro Slávikovi a Janu Krausovi popřát, aby pro nás pro všechny diváky Primy našli talent, který nás bude dlouho těšit."

Speciálně a výhradně pouze soutěži Česko Slovensko má talent udělil navíc exkluzivní požehnání Dominik Duka, arcibiskup pražský, metropolita a primas český.

Bílá má kvůli soutěži noční můry

Porotkyně Lucie Bílá (44) zažila na pražském castingu pořádný stres! Na pódiu se totiž objevil soutěžící s opravdu netradičním talentem a několikanásobnou zlatou slavici vyděsil! Bílá si téměř celé jeho vystoupení držela před obličejem papíry na poznámky a křičela: „To je strašné toto! Mamiii!“

Účinkující, který Bílé způsobil noční můry a vystrašil ji k smrti, byl pětadvacetiletý Aleš z Prostějova. Jako iluzionista předvedl zřejmě příliš drastické vystoupení s nožem. Nechyběla fiktivní krev a všechno vypadalo mimořádně reálně. Publiku v sále až tuhla krev v žilách.

„Nic podobného jsem předtím neviděla. Velmi jsem se vyděsila. Ten člověk předvedl něco tak šíleného, že jsem nahlas křičela ne! Ne! A chtěla jsem utéct! Ale uznávám, že to mělo efekt, když se mi o tom dokonce i zdálo!“ říkala česká slavice ještě několik dní po hrůzném zážitku.

 

Účinkující se vyjádřil, že je na svoje vystoupení hrdý, i když ho mrzí, že tak velmi vystrašil porotkyni Lucii Bílou. Jestli se mu podařilo postoupit do dalšího kola, diváci uvidí dnes večer na Primě.