Na vystoupení Marty Jandové se čekalo celou půl hodinu a musíme říct, že se opravdu vyplatilo. Bylo se totiž na co dívat, i když spíše než zpěv zpěvačky muselo diváky zaujmout něco úplně jiného. Celé čtyři minuty jsme tak mohli pozorovat lítý boj Martiných čtyřek s těsným korzetem. Při divokém skákání, korzet prostě nevydržel kapacitu narvaných ňader.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová při zábavné show Česko Slovenko má talent ukázala bradavku /YouTube/

Zdroj TV Prima

Diváci u televize se tak museli dobře bavit nad tím, jestli ukáže i něco víc, než bradavku. Ta totiž čouhala z výstřihu už od prvního výskoku Marty Jandové při písni Survivor, která pojednává o rozchodu s partnerem a končí slovy budu v pohodě a sexy! To se Martě do puntíku splnilo. Sexy to bylo až až.

Fotogalerie
5 fotografií

Na Martinino velké faux pas upozornil až moderátor Martin Pyco Rausch, který Jandovou upozornil, aby neukázala, to co Janet Jackson při svém vystoupení. Jandová ihned reagovala a neposlušnou bradavku stáhla zpátky do korzetu. Ještě před tím, než se Rausch vyslovil, ale pěkně zblízka Jandovou zabírala kamera.

Moderátor Jakub Prachař se nezmohl ani na jedno slovo a porotce Jaro Slávik byl naprosto vykolejený. "Bylo to něco úžasného, co vám mám říct, takové nasazení," řekl se smíchem Slávik. To Bílá s Krausem přešli celou situaci s ledovým klidem. Bílá pochválila zpěv a Kraus byl neutrální. Jedna rada pro Martu na závěr, příště by to chtělo lepší jištění!