Jestli to takhle půjde dál, tak sledovanost, která už dávno nepřesahuje milion, klesne na půl milionu. Čtvrté semifinálové kolo bylo nudnější než předávání cen ankety Fotbalista roku. Až na tři výjimky soutěžící předvedli podprůměrné výkony, které by se nechytly ani na srazu spolužáků po dvaceti letech ve tři ráno. To, že jediným zpestřením víc jak tříhodinového přenosu byla výměna názorů mezi Lucií Bílou a Jarem Slávikem, je smutné.

S postupem sester Winklerových se počítalo, ale když se Lucie přiklonila k postupu tanečníků, Slávik nahodil tak kyselý a znechucený obličej, že takový jsme naposledy viděli u Jiřího Paroubka, když projel volby.

Jaro je znechucený
Autor: Reprofoto TV Prima

23:14 - Všem čtenářům přejeme krásný zbytek večera. Děkujeme za pozornost!

23:12 - Moderátoři představují další semifinalisty. Opět se modlíme, aby další přímý přenos byl veselejší a zábavnější.

23:06 - Postupují Křečkovi muži. Lucka asi nezapomněla na jejich urostlá těla, která ukázali na castingu.

23:04 - Jaro dává hlas Lucii a psíkovi, Jan je pro Křečkovy muže a Lucie? Chce odejít domů a doháčkovat si dečku na noční stolek.

23:02 - Třetím postupujícím semifinalistou jsou Křečkovi muži?!

22:51 - Kdo bude druhým finalistou? Lucie Smolíková a psík Angie nebo ... Rozhodne porota.

22:49 - Absolutním vítězem jsou sestry Winklerovy. Obě jsou dojaté. Jejich postup nikoho nepřekvapil. Jejich vystoupení sice nepobavilo, ale bylo milé a určitě dojalo všechny babičky.

22:35 - Martin Pyco Rausch ukončil hlasování.

22:25 - Rekapitulace uzavírá první část. Ve druhé se dozvíme jména dvou postupujících do finále.

22:23 - Lucii při zpěvu sester Winklerových lezl mráz po zádech. Jako děda Mráz? V Brně už mají Vánoce? Na druhou stranu, aspoň v něčem jsou rychlejší :-).

22:20 - Jaro lobuje za rodnou hroudu a rýpe do Lucie a Jana, aby talenty hledali na Slovensku.

22:17 - Dva šlehačkové dortíky v pastelových barvách, tak podobně vypadají milé sestřičky. Diváci vstávají ze židlí a tleskají jako o život.

22:14 - Poslední soutěžící - sympatické sestry Katka a Zuzana Winklerovy.

22:12 - Porotci se překvapivě shodují, že se chlapci vyvraždili nápady. Na tvářích Long Vehicle Circus je vidět zklamání.

22:08 - Jaro asi brzy usne. Cirkusoví umělci zklamali, škoda, na castingu v divadle byli fajn.

22:04 - Ale copak to je, chlapci místo tancování na chůdách mluví a fackují se.

22:01 - Přenos se přehoupl do třetí hodiny. Dalšími soutěžícími jsou mladíci na chůdách Long Vehicle Circus

21:48 - Chlapci to rozjeli jak na Romale. Nožkami kmitali, jako kdyby jim hořelo pódium.

21:43 - Romská parta Salut Roma do semifinále přišla v zeštíhlené podobě. Ženy se vrátily k plotnám a muži se pokusí svými boky okouzlit diváky.

21:39 - Lucie na Zuzanu práskla, že má anginu. Bože, jak zpívá, když je zdravá? Takhle už při jejích výškách opadávala omítka. Jak Kraus vtipně podotkl, vypadalo to, jako kdyby hlasem válela sudy. Tak tohle je na postup!

21:35 - Říká se, že černá zužuje, v případě Zuzany to ovšem neplatí. Z dálky svou objemností připomíná hvězdu kapely Gossip Beth Ditto. Její hlas je stejně nadupaný jako její výstřih!

Šaty byly možná až moc těsné...
Autor: Reprofoto TV Prima

21:31 - Pátou soutěžící je korpulentní zpěvačka, bývalá punkerka Zuzana Sapárová a F Dur Jazz Band

21:16 - Konečně vtipné vystoupení. Lucii převlečené za Zorra mstitele to sekne. A co víc, když se předklonila, tak jí z nízkých kalhot vykoukl kousek zadečku.

21:15 - Přichází Lucie Smolíková se psem Angiem.

21:10 - Bílá se hádá s Jarem. Má pocit, že ubližuje Antonovi, který opravdu nezpíval moc dobře. Do Bílé se pustil i Kraus! Lucko, kdy už pochopíš, že všichni nemají srdíčka a nad sebou sluníčka?

21:07 - Jaro Slávik opět stiskl křížek! Co se to děje? Že by pokus o rozprášení nudy, která panuje v brněnské hale?

21:02 - První reklamní blok je za námi, vstoupili jsme do druhé hodiny a na pódium se chystá třetí semifinalista, "fejkový" Eros Ramazzotti - Anton Toráč.

20:50 - Opět se ukázalo, že přímý přenos je pro některé semifinalisty dobrovolnou sebevraždou. Taneční parta své vystoupení dost přesytila a pokusila se vtipkovat. Po hodnocení poroty odcházeli chlapci z pódia, jak spráskaní psi. No, na postup to nevypadá.

20:47 - Druzí semifinalisté, tanečníci Křečkovi muži. Žádná růžová trika, ale smoking.

Kluci vtipně ukázali číslo pro hlasující diváky
Autor: Reprofoto TV Prima

20:41 - Vystoupení paní Lippke za nic nestálo, ale přesto ho Bílá pochválila. Čekal někdo něco jiného?

20:38 - Neuvěřitelné, Jaro stiskl křížek!

20:34 - Hurá, první soutěžící - sympatická důchodkyně Magdaléna Lippke. Dáma, která porazila rakovinu, našla smysl života ve zpěvu.

20:26 - Na pódium vešla a vystoupila skupina NigtWork. Bezva, takže Prima se rozhodla, že dnešní přenos bude delší než trilogie Pán prstenů. Rada pro diváky, ke křeslu si postavte basu piv a litrovku zelený.

20:24 - Moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch se pokoušejí o taneční vystoupení ve stylu teplákových borců. Mají to diváci zapotřebí? Na druhou stranu je to lepší než infantilní vtípky Leoše Mareše.

20:21 - Porotci hodnotí postup Dominiky Haškové. Jaro se o jejím talentu radil s americkým producentem, Lucie si myslí, že je skvělá a Jan se směje.

20:18 - Přichází porota. Jan Kraus, Jaro Slávik a Lucie Bílá v černobílých minišatech, které odhalují její krátké nohy. Ještě, že Lucka celou dobu sedí.

20:11 - A je to tady! Talent odstartoval rekapitulací třetího semifinále a pokračuje představením dnešních bojovníků.

20:09 - Vyčůrat, otevřít pivo, roztrhnout pytel s brambůrky a šup šup do křesel. Talent za chvíli začíná.

ONLINE PŘENOS NA BLESK.CZ STARTUJE PO 20. HODINĚ

Fotogalerie
31 fotografií