Trápení ve zpěvákově rodině snad nebude nikdy konec. Marián Zázrivý se sice může radovat z postupu do finále soutěže Česko Slovensko má talent, v soukromí to však lehké rozhodně nemá. Nejprve mu zemřela maminka, pak ho opustila manželka, přišel o zaměstnání. Nyní bydlí u své sestry Jany v Popradu. K ní se mohl nastěhovat vlastně jenom proto, že jeho synovec David Zázrivý (syn Jany Zázrivé) je ve vězení.

Davida Zázrivého policie zadržela v září 2008 společně s dalšími osobami během velké protidrogové razii v nákupním centru v Popradu. Celkem u dealerů našli 12 kilogramů heroinu v hodnotě 5 milionů eur.

Synovec Zázrivého dostal 11 let

Čtyři muži byli obviněni z drogové trestné činnosti. Synovec Zázrivého byl odsouzen na 11 let odnětí svobody, z nichž si už dva roky odseděl. V současnosti si trest odpykává v Ústavu pro výkon trestu v Sabinově.

„Je to pravda, ale nechci se k tomu vyjadřovat,“ potvrdila informace slovenského deníku Nový Čas Davidova matka Jana Zázrivá. „Něco takového se může stát v každé rodině a já nechci, aby to uškodilo Mariánovi, který s tím opravdu nemá vůbec nic společného,“ řekla Novému Času sestra operního zpěváka z Popradu.

Pěvec byl za ním jen jednou

„Maroš za nic nemůže. Můj syn je přeci dospělý, takže nese za sebe plnou odpovědnost,“ dodává Zázrivá, která věří, že by mohli jejímu synovi část trestu odpustit za dobré chování. Svého syna ve vězení pravidelně navštěvuje. Chodí za svým synovcem i Marián Zázrivý?

„Zatím za ním byl jen jednou. Teď je zaneprázdněný jinými věcmi,“ uzavřela nepříjemné téma paní Zazrivá. Samotný zpěvák se k celému případu nevyjádřil.