Nedělní kolo ČS má talent nebylo pouze o kvalitních výkonech jednotlivých soutěžících. Diváci se také bavili na vtipných hláškách poroty. Nejvíce ten večer perlil Kraus a to se svým břitkým humorem. Když se navezl do moderátora Leoše Mareše, který měl na sobě v tu dobu oblek z hovězího pupku, všichni propukli v hurónský smích.

"Dnes si dá kdejakej blbec na hlavu hovězí, tím se nestane Lady GaGa, ale spíš dokáže to, co má v hlavě," řekl Jan Kraus. V tom momentě vybuchli smíchy Lucie Bílá i Jaro Slávik a nebavili se jen oni, ale i celé divadlo a moderátoři.

Prachař má hovězí trenýrky

Navíc si ještě před tím svou polívčičku přihřál i herec a moderátor Jakub Prachař. Po vystoupení skupiny AJ Band, která napodobovala zpěvačku Lady GaGa, se Prachař skupiny ptal, proč nepřišli v hovězím. Ti mu sice neodpověděli, ale rýpnutí směrem na Mareše bylo znát.

"Já se jen divím, že jste nepřišli v hovězím, to se teď hrozně nosí, my s Pycem máme už dvoje trenýrky z hovězího," prohlásil s úsměvem Prachař a Pyco jen dodal, že on je vegetarián, takže trenýrky má z jiného materiálu.

V neděli večer postoupili do finále show Česko Slovensko má Talent kouzelník Richard Nedvěd a saxofonista Patrik Žiga.

Fotogalerie
7 fotografií