Architekti během plánování rekonstrukce zjistili, že dům vznikal postupně. Původní obyvatelé ho stavěli místnost po místnosti, když se rybářská rodina začala rozrůstat. Rozhodli se stavbě ponechat její původní ráz a maximálně využít materiály z lokálních zdrojů. Velkou výhodou je i fakt, že stavbu lze v případě potřeby rozdělit na dvě bytové jednotky.

Čistě bílý interiér oživují jasné tóny základních barev. Modrá, žlutá, červená a zelená společně vytváření klidné prostředí pro relaxaci a zábavu. Zajímavý prvek do interiéru vnáší také modré keramické dlaždice se vzorem vln, které pokrývají stěny jedné z ložnic. Byly namalovány ručně místními řemeslníky a připomínají nedaleké moře.

Bývalý rybářský domek se změnil v úžasné místo pro relaxaci
Autor: Alberto Moncada

Mořské téma se objevuje také ve společenské zóně. Vlnitý vzor modrého koberce zde doplňují žluté kovové židle a polštáře s jednoduchým florálním motivem.

Když vystoupáte po žlutém kovovém schodišti, ocitnete se na prostorné terase. Zdobí ji kaktusy v červených květináčích z terakoty a obrovský červený kruh namalovaný na stěně, který zdůrazňuje venkovní sprchu. Kromě toho také ukazuje směr východu slunce nad mořem.

Fotogalerie
18 fotografií