Design vypínačů si jednoduše vyzkoušíte z pohodlí domova

Ano, nepodceňujte výběr vypínačů a nespoléhejte jen na obrázky v katalogu. Vypínače by měly citlivě doplňovat celkový vzhled interiéru a s tím vám elektrikář nepomůže, to je na vás. „Při výběru vypínačů chtějte líbivý design a široký výběr rámečků a krytů. Vypínače pak lze lépe kombinovat s nábytkem a stylem bytu,“ radí Miroslav Herold ze společnosti OBZOR, českého výrobce designových vypínačů. Skvělým pomocníkem pro jejich výběr je jednoduchá aplikace na www.domovnivypinace.cz, kde si nahrajete fotku vašeho pokoje a vizuálně si vyzkoušíte, která řada vypínačů se k vám domů hodí nejvíce. Do prodejny nebo na e-shop už tak půjdete s jasnou představou.

Vyzkoušejte stylové vypínače online přímo na zdi vašeho interiéru na www.domovnivypinace.cz
Autor: www.domovnivypinace.cz

Dáváte přednost moderně nebo retru?

Nezapomínejte, že krása je v detailu. A věřte, že designové vypínače dodají vašemu domovu teprve ten správný šmrnc. I kvalita je důležitá: vypínač je to, co doma používáte několikrát denně! Vypínače řady Decente od českého výrobce OBZOR jsou vhodné do moderních prostor s důrazem na čisté linie a přírodní materiály (dřevo, kov, sklo). Řada RETRO je inspirovaná původním baťovským designem a tvoří unikátní designový doplněk jak do bytů v retro stylu, tak do moderních loftů. Pokud chcete klasické a levné řešení, pak sáhněte raději po populární řadě Elegant.

Zásuvky s clonkami mohou zachránit život

Vzhled je jedna věc, zdraví vaše a vašich nejbližších je věc druhá. Vypínače a zásuvky by proto měly splňovat i bezpečnostní kritéria. Pokud máte malé děti, je vhodné mít zabezpečené zásuvky s dětskou pojistkou v podobě clonek na otvorech v zásuvce. Na terasách a ve vlhkých sklepech si pro změnu pohlídejte voděodolnost vypínačů a zásuvek. V případě elektroinstalací se vždy poraďte s odborníkem. „Elektroinstalace se vyplatí řešit globálně. K vypínačům rovnou slaďte i televizní a datové zásuvky, stmívače, termostaty a další praktické ovladače,“ poradil Miroslav Herold ze společnosti OBZOR.

Fotogalerie
5 fotografií