Dekorace do bytu nebo domu prostě patří. Neztrácejte svůj drahocenný čas hledáním a nakupte všechny doplňky a dárky na jednom místě. V obchodu INDECOR najdete více jak 3000 druhů výrobků za skvělé ceny, kterými ozdobíte svůj interiér nebo exteriér. 

Autor: www.indecordarky.cz

Trendy v dekoracích se mění, ale stále se najdou stálice, které nacházejí své místo v mnoha domácnostech. Zaslouženě k nim patří svíčky. Většinou je zapalujeme k navození intimní atmosféry nebo ve snaze provonět aromatickou svíčkou místnost. Bezpečnější alternativu teplého světla představují dřevěné lucerny hodící se na váš stůl, terasu i zahradu. Ovšem dekorace nemusí plnit funkci pouze estetickou, ale i praktickou. Proto se v naší nabídce nachází také dřevěné tácy, boxy a jiní domácí pomocníci, kterými nemůžete šlápnout vedle. Skvělou dekorací mohou být i fotorámečky, do kterých si umístíte fotky z dovolené nebo obrázky zachycující nejkrásnější okamžiky loňského roku.

Autor: www.indecordarky.cz

Navštivte jednu z INDECOR prodejen a za pomoci našich ochotných prodavaček se nechte inspirovat stylem, do kterého obléknete svůj domov. Ať už se jedná o minimalistický, retro či venkovský. Již třeba dne 19. 5. 2017, kdy otevíráme novou prodejnu v OC Breda v Opavě. Jako uvítání nových zákazníků, budeme ke každému nákupu dávat dárek v podobě dekorativního proutěného srdce (platí do vydání zásob). Novinky i další informace můžete najít také na našem facebookovém profilu.

Tváří sítě prodejen INDECOR je moderátorka Gábina Partyšová, která slavnostně otevře již pátou prodejnu v ČR.

Autor: www.indecordarky.cz

Více na www.indecordarky.cz