Exteriér domu se může pochlubit velkými skleněnými okny s fasádou z cedrového dřeva a mechanickou kovovou střechou. Pro venkovní zábavu a relaxaci je zde skládací terasa s markýzou, které se nachází za garážovými dveřmi z tvrzeného skla.

V interiéru najdete vše, co doma potřebujete. Maximum úložných prostor ve spojení s multifunkčností pro zvýšení skladování a maximalizaci obytné plochy.

Perličkou je úložný systém kombinovaný se schody. Chcete-li ho použít, jednoduše zatáhnete za schody a objeví se rozsáhlé zásuvky s jídelním stolem pro osm osob. Je zde také žebřík, který vede do zvýšené ložnice.

Schody, stejně jako zbytek obytného prostoru, jsou vyrobeny ze dřeva. Dřevěné obklady jsou také na stěnách a stropech a dodávají interiéru moderní rustikální atmosféru.

Kuchyně v lodním stylu nabízí stejné výhody jako v konvenčním domě. Nejnovější spotřebiče (ve výbavě je indukční varná deska, lednice a myčka nádobí), dřez z nerezové oceli a spousta úložného místa, potěší nejednoho náruživého kuchaře. V koupelně je vana s vířivkou, sprcha a kompostovací toaleta. Zájemce komfortní domov na kolech vyjde na něco málo přes 2 miliony korun.

Fotogalerie
16 fotografií