Právě cihly Porotherm jsou právem zařazovány mezi to nejlepší, co na trhu s cihelným materiálem můžete sehnat. Vedle klasických broušených cihel můžete vybírat z cihel Porotherm T Profi – plněné minerální vatou, či EKO+ Profi, které jsou vhodné pro nízkoenergetické domy bez zateplení. Všechny tyto cihly jsou nyní k dostání s exkluzivními slevami.

 V sortimentu společnosti Wienerberger také naleznete inovativní akustické cihly Porotherm AKU Profi, které byly speciálně vyvinuty za účelem zajištění akustického komfortu v rodinném domě či v jednotlivých místnostech, a to v rámci bytové jednotky. Ty byly navíc oceněny Zlatou medailí Stavebních veletrhů Brno 2018, coby inovativní materiál.

Klepněte pro větší obrázek

Když šetřit, tak pořádně!

Ať už plánujete stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu, jistě vám přijdou vhod i další slevy na stavební materiály, a to na střešní krytiny Tondach, komínové systémy SCHIEDEL, okna a dveře VEKRA, potrubní systémy Pipelife či kuchyně a koupelny SIKO. Výrobci těchto materiálů vytvořili společně unikátní SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který nabízí nejen záruku nadstandardní kvality, ale značně vám sníží plánovaný finanční rozpočet.

Konkrétní cenovou nabídku a více informací naleznete na http://e4dum.cz/slevy/