Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Film Machete: Rodriguez se na snímku vyřádil! Do hlavní role obsadil strýce!

Rodriguez obsadil do filmu svého strýce.
Rodriguez obsadil do filmu svého strýce. (autor: Palace pictures)
11. října 2010 ● 18:10

Zpět
na

Mexický režisér Robert Rodriguez nás opět ohromí svými do detailu zmáknutými akčními scénami, drsnými chlápky a sexy kočkami, které se okolo nich točí. Naváže tak filmem Machete na své předešlé úspěšné snímky Desperato a Grindhouse: Auto zabiják? S jeho strýcem Dannym Trejem v hlavní roli určitě ano!

Výsledek filmu by se dal shrnout do pár vět nebo rovnou slov: mrtvoly, řezné a střelné rány, rychlá auta, sexy dmoucí poprsí a proklatě nízko posazené kolty. Prostě nás čeká takový pořádný mexický masakr!

Ukázky z filmu Machate
Autor: Palace pictures

Snímek začíná scénou se Stevenem Seagalem. Ten vstoupí na plac s podivnou lámavou španělštinou a začne drsnému Dannymu Trejovi vysvětlovat, jak se věci mají. Setne hlavu jeho choti a pak se vrhá na jeho dceru. V tom momentu začíná válka mezi hlavními rivaly. Rodriguez tak spoléhá na ohranou pohádku s pomstou.

Ukázky z filmu Machate
Autor: Palace pictures

Pány ve filmu jistě potěší obnažené scény herečky Lindsay Lohan, která ale bohužel používá ve filmu dublérku. Pak nás potěší svou přítomností i herec Robert De Niro. Ve filmu se objeví i herečka Michelle Rodriguez, známá ze seriálu Ztraceni. Ženský element ještě doplní svůdná Jessica Alba, která je tam opravdu jen na okrasu. Hereckého talentu se jí ve filmu moc nedostává.

Ukázky z filmu Machate
Autor: Palace pictures

Zjizvený a pokérovaný Danny Trejo ve filmu exceluje. Rodriguez tak vsadil na dobrou kartu, když svého strýce obsadil do hlavní role. Přestřelky a honičky v autech jsou stejně dobré jako před lety ve filmu Desperado, kde zazářil Antonio Banderas se Salmou Hayek. Místy až přehnaná brutalita prostě k mexickému režisérovi patří ať chceme nebo ne. Přesvědčte se sami, premiéra snímku je v českých kinech 14.října.

DOPORUČUJEME
Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy