ve filmu Deník Bridget JonesZellwegerová si tak plácla na natočení dalšího dílu úspěšné komediální série Deník Bridget Jones. Renée ale s nabídkou dost váhala. Nechtěla totiž dotřetice hrozně ztloustnout a pak zase tvrdě nabraná kila shazovat. Producenti jí ale slíbili, že tentokrát přibírat nemusí.

"Renée bez výhrad souhlasila, jakmile zjistila, že nebude muset ztloustnout. Nelíbilo se jí, že v předchozích dvou snímcích musela dramaticky přibrat," řekl deníku Sun jeden z členů štábu.

Bude dítě a svatba!

Scénáristé si s hubenou Bridget hned na úvodu filmu poradí. Film začne scénou, kdy si Bridget Jones stoupne na váhu a v její tváři se konečně vykouzlí úsměv nad vytouženou váhou.

Colin Firth si opět zahraje jejího přítele Marka Darcyho. "Colin se už nemůže dočkat třetího dílu. Je nadšený z představy, že bude svatba a děti, jak to předepisuje nový scénář," dodal zdroj z natáčení.

Tvůrci také chystají chytrou zápletku mezi hlavní trojicí protagonistů. Schýlí se k milostnému trojúhelníku, kde si Bridget nebude jistá, kdo je vlastně otcem jejího dítěte. Jak to nakonec dopadne se nechme překvapit až ve filmu. Filmaři možnost zatím jen zvažují..

Fotogalerie
4 fotografie