Přesně tak popisoval postavu samotný scénář. A Larry si střihnul hostující roli Franka s radostí. I když to není J.R., tak je to stále neoblíbená postava. Epizoda I´m Still Here (Jsem pořád tady) pojednává o tom, jak si důchodce Frank plánuje vzít Stellu, matku »zoufalky« Lynette, kterou hraje Felicity Huffman (48). Lynette je přitom vyděšena jeho fanatickými rasistickými poznámkami.

Neviděl ani jeden díl

Hagman v prosinci odhalil, že vzal roli v Zoufalých manželkách, i když nikdy neviděl ani jeden díl. „Zrovna jsem se rozhodl a natáčím příští týden,“ řekl tehdy, aby posléze dodal, že vše dožene sledováním epizod na svém iPadu. „Nikdy jsem nesledoval televizi, takže radši začnu, abych viděl, o čem celá show je,“ dodal.

Legenda jménem Dallas

Televizní seriál Dallas se vysílal v letech 1978 – 1991. Epizodu Who Shot J. R.? (Kdo střelil J. R.?) z roku 1980 sledovalo v USA 83 milionů diváků. Ve své době to byl rekord ve sledovanosti. V Česku byl velmi populární v 90. letech. Hagman si roli J.R. zopakoval v televizních  filmech v letech 1996 a 1998. V poslední době byl k vidění v seriálu Plastická chirurgie s.r.o.

Fotogalerie
2 fotografie