Začínající režisérka Angelina Jolie přijela do maďarské metropole před sedmi dny, aby začala natáčet svou prvotinu o lásce mezi bosenskou dívkou a srbským vojákem. Spolu s ní přijely do Maďarska i její děti, které v pondělí začnou navštěvovat soukromou školu, jelikož Angelina v Maďarsku hodlá zůstat delší dobu.

Brad Pitt by měl dorazit také

Angelina si v budapešťské části Máriaremete pronajala honosné sídlo za 11 tisíc eur na měsíc, které jí na malou chvíli nahradí skutečný domov. "Obíhala i sousedy a představovala se jim. Jako bychom nevěděli, kdo ve skutečnosti je," prozradil obyvatel městské části.

Angelina nechce zanedbat ani školní docházku svých dětí, a proto Maddoxe a Paxe zapsala na exkluzivní anglicko-francouzskou školu. "Bodygardi jsou s dětmi během celého vyučování i ve třídě. Jejich spolužáci mají přísný zákaz focení," řekl zdroj blízký škole. Shiloh a Zahara budou navštěvovat školku a o dvojčata se v nepřítomnosti slavné mámy postará chůva. Zatím není známo, kdy se v Budapešti objeví Brad Pitt, protože natáčí v Bostonu svůj nejnovější film.