Zpracování, styl i velký divácký ohlas na film Kajínek přiměl Tysonovy promotéry k myšlence, že právě Jákl by mohl být tím pravým, kdo by se mohl chopit režisérské taktovky v Tysonových službách. Ve hře není málo. Kromě natáčení spotů propagujících turné slavného boxera, přemýšlí boxerská legenda i o natočení thrilleru na základě svých osudů.

Tysona by mohl režírovat Jákl

„Mohu potvrdit, že se Petr Jákl s Mikem Tysonem v Praze potkají a předmětem setkání bude jejich případná spolupráce ve filmové oblasti. Ve své podstatě jsou oba bojovníci a Petr Jákl svým Kajínkem ukázal, že je výborný filmový vypravěč s citem pro silný filmový charakter,“ přiznala dosud neplánovanou část Tysonova programu v Praze mluvčí Mike Tyson Tour Eva Čerešňáková.

Mike Tyson a jeho produkční tým chce vzhledem k případné spolupráci nejen poznat Petra Jákla osobně, ale chce posoudit i styl filmu, který už sedm týdnů vládne českým žebříčkům návštěvnosti. „Program Mika Tysona v Praze je extrémně nabitý a vložit do něj dvouhodinovou projekci Kajínka není jednoduché,“ upozorňuje promotér Tysonova turné Rey Karpf.

„Už jen první nabídku vstoupit do takových jednání považuji za velkou věc. Tyson má za sebou hodně skandálů, drogy i vězení, ale pořád je to boxerská legenda. Vždy mě zajímaly příběhy velkých sportovců a tím Tyson bezesporu je“ těší se na setkání Petr Jákl.