Když do kin vstoupil snímek Spice World, filmoví kritici z toho nebyli vůbec nadšení. Jenže fanoušci a diváci si to nemysleli. Svou oblíbenou dívčí kapelu podpořili a vydělali jim tak slušné peníze. Tvůrci filmu a manažeři skupiny si mnuly ruce, věděli moc dobře, že jim film vydělá miliony. Kdo by tak nechtěl znovu vidět Ginger, Baby, Posh, Scary a Sporty spice pohromadě? Fanouškům se tak po mnoha letech opět naskytne tato možnost.

To, že vznikne další film o slavné britské dívčí skupině práskla médiím Emma Bunton alias Baby Spice. „Teď jsme se všechny znova zapojily do filmu o Spice Girls, který s námi tvoří Judy Craymer a tým z muzikálu Mamma Mia! Moc rádi bychom všichni natočili další film, ale po Spice World jsme musely dělat album, pak turné, pak nás opustila Geri, tak už k tomu nedošlo,“ vysvětlila Bunton.

Pro pokračování filmu se tvůrci rozhodli kvůli předešlým ziskům. Jen v USA vydělal Spice World v kinech v roce 1998 přes 29 milionů dolarů, na tu dobu to bylo v přepočtu neuvěřitelných 900 milionů korun.

Nový film se bude jmenovat Viva Forever. Zatím ale není jasné, jaké role v něm budou hrát zpěvačky Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm a Melanie Brown. Každopádně milovníci skupiny Spice Girls se mají na co těšit!