Koncem března se v médiích objevily zprávy, že případ únosu Nataschi Kampusch bude zfilmován. Nyní se řeší, která z hollywoodských hereček by mohla ztvárnit její postavu. Že filmaři nejsou žádní troškaři, dokazuje hvězdný výběr.

Scarlett je horká kandidátka na roli

Padala taková jména, jako Kate Winslet, Reese Withersopoon nebo horká kandidátka Scarlett Johansson(26). Kate Winslet (35) je ale na roli dvaadvacetileté dívky moc stará rovněž tak Reese Withersopoon (33).

Věkově se tedy nejvíce do této role hodí hollywoodská kráska Scarlett Johansson. Herečka naposledy zazářila ve filmu "Iron Man 2", kde si zahrála super agentku "Black Widow" po boku Roberta Downeyho jr.

Zfilmování příběhu má na starosti hvězdný režisér Bernd Eichinger. Natáčení má začít v roce 2011 a film by měl být uveden v kinech v roce 2012.

Případ Natascha Kampusch

Desetiletou Nataschu Kampusch unesl v roce 1998 Rakušan Wolfgang Priklopil na cestě ze školy. Osm let ji držel v zajetí v malém podzemním příbytku ve svém domě. V roce 2006 se jí podařilo utéct a případ tak vyšel na světlo. Priklopil poté, co Natascha utekla, spáchal sebevraždu.

573280:gallery:true:true