"Je to postava, která vznikla v uplynulém měsíci," uvedl Shankman. "Postava byla vymyšlena, aby usměrnila příběhy," upřesnil. Podle něj jde o tvrdou, morálně silnou a ultrakonzervativní postavu, která chce zničit rokenrol v Los Angeles. "Je to jako kdyby nám požehnali muzikáloví bohové," uvedl v souvislosti se zapojením herečky do příprav snímku.

Ve filmu založeném na broadwayském muzikálu, který se má začít natáčet 19. května v Miami, budou dále účinkovat mladý mexický herec Diego Gonzalez Boneta, americká hvězda Tom Cruise, americký herec Alec Baldwin, americká zpěvačka Mary J. Blige, americký herec Paul Giamatti a americká profesionální tanečnice Julianne Hough.

Muzikál prosycený rockovou hudbou vypráví příběh dívky z malého města (Hough), která přichází v 80. letech na hudební scénu Hollywoodu a skoro ji to zničí. Zamiluje se do začínajícího hudebníka jménem Drew (Boneta), ale zároveň se jí líbí arogantní rocker Stacee Jaxx (Cruise), který je na vrcholu své kariéry. Skončí jako striptérka v klubu ale nakonec najde i pravou lásku.

Fotogalerie
6 fotografií