Dvaačtyřicetiletá Dion, které se matkou rozkošných dvojčat Nelsona a Eddyho stala teprve před čtyřmi měsíci, se v doprovodu svého manžela po červeném koberci promenádovala v nádherné bílé róbě Giorgio Armani Privé.

Převlečená do elegantních šatů bez ramínek pak okouzlující zpěvačka zazpívala píseň Smile v části určené udělování cen In memoriam. Ty akademie každoročně věnuje významným osobnostem světa filmu, jež za posledních dvanáct měsíců zesnuly. Vystoupení v Los Angeles bylo prvním comebackem na pódium po porodu.

Největší ňadra večera

Nejvíc sexy tentokrát bezesporu byla šestatřicetiletá novopečená maminka Penélope Cruz. Ta syna Lea Encinase porodila na konci ledna. S manželem Javierem Bardemem, španělským hercem nominovaným za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli, vypadali oba šťastně.

Temperamentní herečka rychle shodila v těhotenství získaná kila a štíhlou sexy postavu ukázala v přiléhavých tmavě červených šatech na ramínka návrháře L'Wrena Scotta. Na rudém koberci doslova "zářila". Kdo by řekl, že mateřství může být tak okouzlující?

Fotogalerie
11 fotografií

Hrdá matka v modré

Šaty z dílny stejného návrháře oblékla i herečka Amy Adams. Největší favoritka na Oscara za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Nominována byla za roli ve filmu The Fighter, kde ztvárnila přítelkyni boxera Marka Wahlberga. Cenu jí ale "vyfoukla" Melissa Leo.

I když Amy tvrdí, že na své postavě po porodu nijak zvlášť nezapracovala, tělo obepínající tmavě modré šaty  L'Wren Scott z kolekce podzim/zima 2011/2012 poseté flitry dokazují, že nebyl důvod. Maminka devítiměsíční dcerky Aviany byla se svými dlouhými nazrzlými vlnitými vlasy a smaragdově zeleným kamenem na hrudi i na zápěstí perfektně sladěná.