„V lednu a únoru jsem navštívil několik lékařů, ale oni si ničeho nevšimli. Dali mi nějaká antibiotika. Pak jsem byl na několika lékařských prohlídkách v květnu, a pořád nic,“ říká Michael Douglas, který tento týden oznámil, že nad rakovinou zvítězil.

V létě už měl problémy s jazykem a v srpnu mu doktor konečně potvrdil: „Něco se děje.“ Léčba na nádor zabrala, ale podle hercových slov to bude trvat ještě dva nebo tři měsíce, než se bude cítit opravdu dobře. Zatím úspěšně nabírá na váze. „Jím jako prasátko,“ svěřil se.

Zatímco Douglas si stěžuje, jeho žena Catherine Zeta-Jones pláče štěstím. Když se dozvěděla, že její manžel a dvojnásobný držitel Oscara Michael Douglas porazil zákeřnou rakovinu hrtanu, rozplakala se. Šťastnou novinu šel herecký pár oslavit i s dětmi Dylanem (10) a Carys (7) do oblíbené newyorské restaurace. „Povečeřeli jsme ústřice a topinky,“ svěřil se Michael, který si poprvé po více než pěti měsících dal i sklenku vína. Herec si myslí, že k jeho nemoci kromě alkoholu a kouření přispěly i stres a nezdravé jídlo. „Budu teď jíst mnohem více organickou stravu,“ slibuje.

Fotogalerie
6 fotografií