V neděli večer se v Berlíně představil premiérový snímek Morning Glory (Hezké vstávání), ve kterém hlavní role ztvárnili herci Harrison Ford, Rachel McAdams a Diana Keaton. Největší poprask na červeném koberci ale způsobil trapný incident, jehož hlavními aktéry byli Harrison Ford a Rachel McAdams. Když oba kráčeli po červeném koberci, tak si v záři reflektorů Ford nevšiml, že šlape kolegyni po šatech.

Když Rachel udělala další krok dopředu, šaty se jí okamžitě našponovaly téměř k prasknutí. Naštěstí to pevné švy rudých šatů návrháře Michaela Korse vydržely a kanadská herečka se opět mohla usmívat. Ford se Rachel za nedopatření omluvil a oba mohli zvesela pokračovat v mávání na kamery.

Harrison Ford herecké kolegyni Rachel McAdams omylem přišlápl šaty. Rachelin úsměv vystřídal výraz zděšení!
Autor: Profimedia.cz

Ford si v nové filmové komedii zahrál bývalou moderátorskou televizní hvězdu Mika Pomeroyho. Ten je následně povolán do jedné televizní stanice, aby oživil skomírající diváckou sledovanost svým osobitým způsobem. Ve velký comeback a úspěch s tím spojený, bude doufat jak producentka televizní stanice (Diana Keaton), tak sám Mike, který by se zase jednou rád vrátil na výsluní. Film by do českých kin měl přijít 24.února.