Natalie Portman se v komedii Vaše Výsosti pochlubí dokonalou útlou postavičkou. V jedné ze scén se svlékne jen do titěrných "plavek". Její odhalené pozadí tak jistě přiláká do kin mnoho diváků. Herečka s dětskou tvářičkou se v poslední době hrne do více odvážných a kontroverznějších rolí. Nedávno přišel do amerických kin film Černá labuť, který pojednává o životě baleríny plném dřiny. Portman ve filmu prožívá lesbickou lásku se svou hereckou kolegyní Milou Kunis a to nemohl překousnout její otec, izraelský lékař Avner Hershlag.

Herečka, která se proslavila i rolí princezny Padmé v sáze Star Wars, již dříve odmítala kontroverzní role, včetně Lolity, protože je považovala za příliš vulgární. Natalie ale po roli baleríny toužila a byla pevně rozhodnutá, že tu roli chce, i přes lesbické scény. Kvůli roli dokonce zhubla několik kilogramů a denně tvrdě dřela na své postavě.

Fotogalerie
6 fotografií

"Natalie je velmi skromný a důstojný člověk a je často ovlivněna jednáním svého otce," řekl britskému Daily Mailu tajný zdroj. "On ji ještě vidí jako malou holčičku a vždycky tak v jeho očích bude. Otec si myslí, že ukazovat se nahá ve filmu nebo v lesbických scénách, je pro Natalii Portman ponižující. Vztahy mezi nimi jsou teď velmi napjaté," dodal zdroj.

Komedie Vaše Výsosti je o arogantním, lenivém princi a jeho hrdinném bratrovi, který se snaží zachránit království svého otce. Ve snímku se v hlavních rolích objeví Danny McBride, Zooey Deschanel a James Franco. Americká premiéra snímku režiséra Davida Gordona Greena je naplánována na 8.dubna 2011.