Emma Roberts se postupně dere na vrchol, její herectví začalo filmy Nancy Drew, Wild Child a Hotel pro psy. Nyní se z teenegerských rolí dostala na ty dospělé. Její vzhled v letošním britském thrilleru s názvem 4.3.2.1 je mnohem odvážnější, než kdy jindy. V novém filmu uvidíme krásnou Emmu ve spodním prádle. Emma hraje dívku jménem Jo, která se s přáteli zaplete se zloději diamantů a od té doby nabírá její život jiný směr a to dost dramatický.

Emma Roberts zdědila krásu i po své tetě Julii Roberts! V novém filmu 4.3.2.1. se objeví ve spodním prádle..
Autor: profimedia.cz

Zahraje si hlavní roli ve filmu Vřískot 4

Emma dostala hlavní roli v jednom z nejočekávanějších filmů příštího roku Vřískot 4. Ve filmu se objeví vedle Jill Kessler, Haydena Panettiere, Adama Brodyho a Rory Culkin. Ve filmu Vřískot 4 se také objeví i známé obsazení takových hvězd jako je Courteney Cox, David Arquette a Neve Campbell.

Mladá hvězdička si tak natáčení další úspěšné horové série velmi užila. "Byla to opravdu zábava," říká s úsměvem. "Myslím, že tenhle díl je ten nejlepší, to si troufám říct. Je to úžasné, protože tam hrajou herci v původním obsazení - Courteney Cox, David Arquette, Neve Campbell - a pak jsme tam my, celé nové obsazení já, Hayden Panettiere a Rory Culkin, který se mnou natočil už několik filmů, což bylo skvělé."

Ema Roberts jde ve šlépějích své slavné tety Julie Roberts!
Autor: profimedia.cz

Někdy je srovnávání s Julií otravné

Emma se tak pomalu ale jistě stává novou hvězdou Hollywoodu a proto bývá často přirovnávána ke své slavné tetě Julii Roberts. Nejprve Emmě vadilo, jak ji novináři neustále porovnávali s Julií, nyní to bere spíše jako plus. "Myslím, že je to pozitivní věc, protože ona je opravdu skvělá herečka," řekla Emma. "Ale jo, někdy to může být trochu otravné," dodává.

Každý z rodiny se jí snažil od kariéry herečky odradit, pak si ale prosadila svou. "Nakonec mě moje mamka nechala jít na konkurz a hned jsem dostala roli. Naštěstí mě nyní moje rodina ve všem podporuje." Emma tak debutovala po boku Johnnyho Deppa a Penelope Cruz už v roce 2001 ve filmu Kokain, letos si dokonce zahrála po boku své tety ve filmu Valentine's Day. Emma je dcera staršího Juliina bratra Erica, který se také věnuje herectví.