Jsou fanoušci Barbry Streisand a pak je Jennifer Aniston. To má poukazovat na nové číslo amerického módního časopisu Harper's Bazaar, které zveřejnilo sérii fotek s někdejší hvězdou amerického seriálu Přátelé napodobujících fotoportréty americké zpěvačky a dvojnásobné držitelky Oscara.

"Focení byly zábava," řekla 41letá Anistonová při propagaci svého nového filmu The Switch. "Zkoušíte si paruky a kostýmy a jedete do toho krásného divadla v centru Los Angeles a její hlas zní v reproduktorech," řekla. Poznamenala přitom, že focení portrétů není součástí jejího povolání, takže bylo zábavné takovou postavu svým způsobem hrát. Její fascinace Streisandovou ale jde dál než ve vzhledu.

Fotogalerie
1 fotografie

"Chci zpívat jako Barbra!" řekla prý žertem. A stejně jako 68letá umělkyně chce i režírovat. Zkusila si to už v roce 2006, kdy natočila krátkometrážní film Room 10 (Pokoj číslo 10). Právě režírování je údajně tím, o čem nejvíc přemýšlí jako o další činnosti. S herectvím prý možná nikdy neskončí, ale "teď je čas udělat trochu změnu".

Film The Switch začnou kinosály v České republice uvádět 14. října. Streisandová v roce 1968 dostala zlatou sošku pro nejlepší herečku za muzikál Funny Girl; za píseň Evergreen nazpívanou s Krisem Kristoffersonem ve filmu Zrodila se hvězda (1976) získala společně se skladatelem Paulem Williamsem dalšího Oscara.