Monika Bellucci je na svůj věk stále sexsymbolem. Svou postavu si udržela i po porodu dcery Léonie. Zpět do formy se tak dostala pouhé dva měsíce po porodu. Porod proběhl přirozenou cestou v romantické atmosféře Říma.

Druhou dceru porodila v pětačtyřiceti

„Porod byl naprosto přirozený, jako u starých venkovanek,“ prohlásila šťastná matka po narození dcery Léonie a s úsměvem dodala: „Je to pěkná brunetka“. Italská diva má dvě dcery s francouzským hercem Vincentem Casselem (43), s nímž se seznámila v roce 1995 při natáčení filmu Byt (L'Appartement). Od roku 1999 jsou manželé a žijí spolu v Paříži. Vincent Cassel je známý francouzský herec, který zazářil ve filmu Veřejný nepřítel.

I když letos oslaví Monice už 46 let, jen málokdo by jí je hádal. Naopak s přehledem poráží mladší kolegyně a objevuje se na předních příčkách žebříčků nejkrásnějších lidí světa. Není se čemu divit. Formu, krásu a šarm zralé ženy dokazuje i v posledních filmech, kde milostné scény rozhodně nechybí.

Monica Bellucci na filmovém festivalu v Římě
Autor: ČTK

Svým sex-appelem poráží mladé holky

Monica Bellucci ostatně s nahotou nikdy problémy neměla. Nejprve v roce 2002 způsobila ve světě poprask, když natočila velmi realistickou, desetiminutovou scénu ve filmu Zvrácený, kde je znásilněna. O dva roky později se zase těhotná nechala nahá nafotit na titulní stránku magazínu Vanity Fair. Tímto způsobem bojovala proti zákazu umělého oplodňování v její rodné Itálii.

Nyní je Monica se svým rodinným životem velmi spokojená. „Jsem se sebou spokojena, ale ne proto, že jsem krásná. Znám spoustu krásných lidí, kteří mají hrozné životy. Já jsem šťastná, protože dostávám hodně lásky,“ říká Monica Bellucci.

Monica poctí Prahu svou návštěvou

Večer se Monica objeví na červeném koberci před Pražským hradem. Bude hlavním hostem galavečeru při příležitosti zahájení výstavy šperků Cartier. Šperkům propůjčuje už pár let svou tvář a nafotila několik kampaní. Spolu s ní se na akci objeví modelka Simona Krainová, Andrea Verešová a Pavlína Němcová.