Vrcholem večera bylo paradoxně zahájení samotného přímého přenosu, kdy moderátor Leoš Mareš po dlouhých letech opět zazpíval, a to cover verzi světového hitu Gangam style, za což si vysloužil dlouhý potlesk.

Těhule

Táňa už dlouho své těhotenství neskrývá, a tak si na slavnostní večer oblékla černé puntikaté minišaty, které její bříško krásně obepínaly.

Účast na Andělech se herečce nakonec vyplatila, Vojta Dyk zvítězil v kategorii nejlepší zpěvák roku. "Chtěl bych poděkovat andělu, který sedí v první řadě a těm dvěma v druhé řadě," pozdravil dojemně z pódia nastávající maminku a očekávané miminko.

Zahanbit se ale nedala ani těhulka číslo dvě DJka Lucca, která má tři týdny před porodem svého druhého potomka. Na pódiu předala jednu z cen, společně se svým manželem Michalem Dvořákem.

Česílko vs. český Bieber

Miro Šmajda je doslova vlasový mág. Před tím, co si na své hlavě umí vytvořit on, by byly zahanbeny všechny naše babičky, pro které bylo tupírování vlasů jednou z nejdůležitějších denních činností.

Na "andělský" večer se vyparádil opravdu dokonale. Pod černé sako si oblékl bílou košili, jejíž pravý cíp zastrčil do roztrhaných kalhot a levý nechal ležérně venku.

Zato na syna legendárního rockera Vladimíra Mišíka Adama, bylo radost pohledět. Mladý zpěvák zazpíval úryvek z písničky Justina Biebra, čímž rozněžněl přítomné dámy všech věkových kategorií. 

Frajer Bobek

Do síně slávy vstoupil Pavel Bobek, který musel být při příchodu podpírán, jelikož kvůli nemoci velmi špatně chodí a všechny překvapil, když se rozhodl v přímém přenosu zazpívat jeden ze svých hitů, což by nezvládla ani Iveta Bartošová, která se ze záhadných důvodů vůbec neumístila.