Má problémy se svým přítelem Chrisem, který jí byl paradoxně největší oporou v době před i během odvykací léčby.

Šárka ještě minulý týden zářila štěstím. Plna optimismu a plánů do budoucna se vracela do Prahy po 14 dnech odvykací léčby ke svému příteli. "Byli jsme od sebe dlouhou dobu a teď je to takové divné. Něco se jako by vytrácí," přiznala Blesku herečka, která se svým přítelem žije na psí knížku sedm dlouhých let.

Paradoxně místo, aby léčba jejich lásku posílila, pomalu je odděluje. Sám přítel byl totiž podle slov herečky z její závislosti nešťastný. "Byl hodně bezmocný a teď, když má být vše dobré, se nám vztah začal vymykat z rukou. Měli jsme nějaké vyjasňovací rozhovory. Musíme se po tak dlouhém odloučení zase znovu sblížit," uzavřela smutným hlasem Šárka Ullrichová. Sama si svůj návrat představovala růžověji…


Může vztah Ullrichové vydržet?

Co říká psycholog?

"Ona i přítel potřebují někoho, kdo jim bude pomáhat dál. Byli od sebe odloučeni a tady nastal patrně problém. Potřebují společnou berličku pro cestu dalším životem a k tomu by mohla pomoct psychoterapie. Jinak vztah také nemusí vydržet," řekla Blesku klinická psycholožka Marie Vidová.