Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Místo dovolené v přírodě zažila žena peklo

Toto zbylo z mladého lesa po návštěvě vandala
Toto zbylo z mladého lesa po návštěvě vandala  (Autor: Marie Machková)
Autor: Lucie Müllerová - 
12. srpna 2008
07:34

Pohodová dovolená na chalupě za Prahou, s přítelem a jeho matkou... Ale tahle idylka se změnila pro pětatřicetiletou ženu v nekonečná muka.

Místo krásného odpočinku na ni čekalo bití, lámání prstů i rány nožem. A aby toho nebylo málo, nutili ji přítel s matkou pít vlastní moč! Téměř po týdenním peklu se jí nakonec podařilo v nestřeženém okamžiku utéct k dělníkům v sousední chatě.

Dovolená v přírodě se změnila pro ženu doslova v peklo. Na chatu si vyjela s přítelem a s jeho matkou. Ale najednou došlo oběma dámami k potyčce, kdy mladá žena údajně ublížila přítelově matce. Ta se jí za to, spolu se svým synem, pekelně pomstila.

Mlátili ženu gumovou hadicí i paličkou na maso, lámali jí prsty a ustředřili jí několik bodných ran do břicha. A ještě svoji oběť nutili pít vlastní moč a zakazovali spánek. Takové utrpení musela mladá žena snášet několik dní, zachránila ji až návštěva majitelka chaty.

Když se přišla matky a syna zeptat, jestli něco nepotřebují, týraná žena využila situace a utekla za dělníky k sousední chatě. V zuboženém stavu skončila v nemocnici. Mladík se svou matkou si vyslechli obvinění ze zbavení osobní svobody. Byla na ně uvalena vazba. Informaci v pondělí přinesla TV Nova.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání