Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V rumunském metru obveseluje cestující striptérka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Famous.cz - 
4. června 2008
10:20

Lidé v rumunské Bukurešti se snaží přivydělat nejrůznějšími způsoby. Jedna tanečnice u tyče se rozhodla zkusit štěstí v metru.

Mezi stanicemi se tak striptérka kroutí u madla ve voze podzemní dráhy hlavní rumunské metropole a obveseluje cestující.

Po každém čísle, které stihne mezi dvěma zastávkami, se rychle oblékne a vybírá do klobouku drobné. Na dívku si cestující nestěžují, Rumunové jsou zřejmě liberální, přestože vystoupení vnadné brunety sledují i děti.

Policie začala vyšetřovat případ až poté, co její vystoupení zachytil jeden cestující mobilem a snímky se začaly šířit městem.

Cestující pak popsali dívku jako vkusně oblečenou, atraktivní mladou studentku. Ke svým vystoupením mladá žena využívá odlehlejší části podzemní dráhy na okraji Bukureště.

Její pracovní postup je vždy stejný, pustí si píseň You Can Leave Your Hat On zpěváka Toma Jonese na přenosném CD přehrávači a během melodie se rychle vlní u tyče a shazuje se sebe šaty. Vždy jen do spodního prádla. Pak se rychle oblékne a vybírá drobné od cestujících, které její tanec zaujal.

„Nemůžu říct, že se mi ta její show nelíbí, ale připadá mi to neobvyklé. Je tam spousta dětí, které cestují podzemkou, a nemyslím si, že je to pro ně vhodné,“ uvedl jeden z cestujících George Stancu.

Pokud bude dívka chycena přímo při činu, bude obviněna a pokutována za nevhodné obnažování na veřejnosti a žebrotu. Dívka však vystupuje výhradně v částech metra, které nejsou zabezpečeny kamerami.