Půl roku krátkovlasá brunetka strávila na mateřské dovolené se synem Benediktem (5 měsíců), ale v neděli 30. září nastane čas vrátit se do zpravodajského světa. Gabriela tak hlásí návrat, ale bezproblémový úplně nebude a musí do toho skočit rovnýma nohama. „Když jsem viděla, že do Zpráv nastupuje Eva Perkausová, tak mě napadlo, že si ji budou chtít nechat. Je to výrazná, krásná moderátorka a byla by škoda, kdyby o ni přišli. Takže jsem s tím, že s Romanem už dvojici dělat nebudu, trochu počítala. A vyvstala otázka, co se mnou. Byla jsem otevřená všem možnostem,“ říká moderátorka o návratu do práce v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN.

Jak už Blesk informoval, kandidátů bylo hned několik – reportér a moderátor Matěj Rychlý (28), brněnský reportér Michal Janotka (33) či domácí zpravodaj Matěj Misař. O tom, kdo by se ke Gábině nejvíc hodil, hlasovali na webu i čtenáři Blesku – a vyhrál u nich právě Misař, kterému dala příležitost i Prima.

„Tu šanci na moderování jsem tak trochu vyhlížel, nebudu říkat, že ne. Je to obrovská výzva, ke které se nedostane každý. Jakmile padlo definitivní rozhodnutí, že půjdu ke Gábi, byl jsem nadšený. Splnil se mi sen,“ tvrdí Matěj.

Mozek krní, Matěj zachraňuje

Tihle dva vypadají spíš jako brácha se ségrou a taky si náramně rozumějí! I v tom, kdo bude zachraňovat případnou katastrofu. „Denně jsem se rozmlouvala na dětských knížkách. Vařila kašička… jak že to je? Přiznám se, že jsem se návratu bála – přece jen z toho dennodenního brebentění na malého… Ale nakonec se ukázalo, že se to nezapomíná a po boku Matěje jsem se cítila opět sebejistě,“ chválí Lašková Misaře. A ten jedním dechem dodává, že pokud by nastal problém, je si jistý, že z něj dokážou vybruslit.

Video: Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony!

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií