Herec a dabér se účastnil tanečního vystoupení StarDance v rámci festivalu Zlatá Praha. Nejprve se sice tvářil jako neviňátko, ale pak si odtáhl svoji milovanou rusovlásku za roh a hned jí plně věnoval svou pozornost.

Zatímco ona mu padla romanticky do náruče, objala ho a políbila, on jí svou náklonnost vyznal tím, že zapojil do akce ruku šmátralku. Tou jí zajel neomylně na zadeček a s gustem ho zmáčkl. Dvojice tak působila jako čerstvě zamilované hrdličky. Ve skutečnosti ale tvoří pár již několik let.

„Jitky si vážím, protože není žádná pipina. Je to kvalitní člověk, který to má v hlavě srovnané. Má myšlení zralého člověka, toho si cením,“ prozradil Dvořák alias čert Uriáš z Anděla Páně o Jitce, která vystudovala ekonomii a právo. A jak je vidět, vyhovují si i v jiných oblastech....

Podobně se už nechali při vášnivé chvilce načapat i jiní pánové. Například herec Jiří Langmajer (52) nenechá ani chvilku v klidu zadeček partnerky Adély Gondíkové (45), ale za pozadí umí pořádně vzít i novinář Petr Matějček, který v létě s tenistkou Bárou Strýcovou (32) nasadil parohy Davidu Krausovi (38).

VIDEO: Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
83 fotografií