Takový křest, jaký se v pondělí odehrál ve vinárně Orlík, tu ještě nebyl. Zpěvák totiž vymyslel poměrně nebezpečnou podívanou, když své nové album s názvem Jakub Smolík Live polil benzinem a spálil na uhel. Benzín místo šampaňského zvolil především proto, že je milovníkem motocyklů, jenže tím pádem plameny šlehaly dost vysoko.

Jakub proto raději svého synka Kubíčka (5) držel trochu stranou. Ani kmotři Petr Kolář (51) a duo Těžkej Pokondr nevypadali úplně v klidu. Hašení se pak ale ujal sám muzikant, když oheň udusil ručníkem. Vinárna se pak musela pečlivě vyvětrat a teprve poté hosté mohli pojíst a popít.

„Kdepak, žádný pyroman nejsem, nebo jen pro dnešek, jenže tohle je moje v pořadí jubilejní třicátá deska, navíc s kluky z Těžkýho Pokondra, kteří jsou kmotry, se známe třicet let, a aby toho nebylo málo, s dalším kmotrem, Petrem Kolářem, jsme se seznámili před dvaceti roky. Takže jubileí slavíme více než dost, a proto jsem zvolil tenhle netradiční křest,“ vysvětloval Smolík, který je známý i díky svým hitům Jen blázen žárlí, Haleluja či Až se ti jednou bude zdát.

„Už je to dávno, přesně si to nepamatuji, ale bylo to na tenisu, kdy jsme si padli do oka,“ prozradil Miloš Pokorný (54), jak se spolu s druhým Pokondrem Romanem Ondráčkem (52) vlastně s Jakubem seznámili. „To Kuba ještě jezdil coby řidič metra a sem tam nás svezl u sebe v kabině. Byla o paráda, ovšem netrvala dlouho, zaplaťbůh, protože se brzy vrhnul správným směrem a dal se na zpěv. A to kamarádství nám drží pořád,“ dodal.

VIDEO: Jakub Smolík je hrdý táta: Pětiletého syna tahá na motorky!

Video
Video se připravuje ...

Smolík zahájil Vánoce už v listopadu: Pětiletého syna tahá na motorky! David Budai, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
50 fotografií