Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Will Smith slaví 50: Nevěra s požehnáním, laškování se sektou a dalších 8 pikantností!

/
  • Will Smith v roli agenta J ve filmech Muži v černém
    25. září 2018 ● 13:53

    Je to až k nevíře, že herec Will Smith slaví už půlstoletí. Jako by to bylo včera, kdy šla do kin úspěšná komedie Muži v černém. Starší ročníky si ho tak určitě vybaví jako udatného agenta J, který neohroženě kosí nebezpečné mimozemšťany. V posledních letech je jeho kariéra trochu na ústupu, z deseti filmů, ve kterých se objevil, byly totiž jen dva k světu. Will je hodně rodinný typ, pro své blízké by se snad i rozkrájel. S manželkou a rovněž herečkou Jadou Pinkett (47) mají dvě úspěšné děti, syna Jadena (19) a dcerku Willow (17). Ale pod povrchem dokonalé rodinky se skrývají pěkně pikantní tajemství...

  • 1.

    S manželkou Jadou holdují otevřenému manželství

    Video
    Video se připravuje ...

    Will a Jada v zamilovaném videoklipu youtube

    Jsou spolu už více než dvacet let. A po celou dobu kolují ve společnosti drby, že si sem tam jeden či druhý rád odskočí jinam. Jada se o tom dokonce nerozpakuje otevřeně mluvit: „Jde o to, že musíš věřit tomu, s kým jsi. A koneckonců tu nejsem od toho, abych někoho hlídala!" svěřila se v roce 2015 Howardovi Sternovi. „Nejsem jeho babysitterka, je to dospělý muž. Věřím mu, věřím v to, jaký je. Má veškerou svobodu na světě, jakou jen chce a potřebuje. Dokud se Will bude sám sobě schopen podívat v zrcadle do očí, tak nemám žádný problém."
  • 2.

    Prý vyznávají tajně scientologii

    Herecká rodina na premiéře Madagaskaru 3
    Autor: profimedia.cz
    Traduje se, že Will i s celou rodinou obdivují scientology. Pokud je to pravda, tak by rozhodně nebyli jediní. Své by o tom určitě věděli Tom Cruise nebo John Travolta. Nikdy se k tomu však otevřeně nepřiznali. Na obvinění Jada reagovala postem na Facebooku: „Modlila jsem se v mešitám po celém světě, ale za muslimku se nepovažuju. Četla jsem Bhagavadgítu, ale hinduistka nejsem. Meditovala jsem v nejznámějších a nejkrásnějších chrámech na světě, a nejsem ani budhistka. Četla jsem Dianetiku, ale to ze mě přece nedělá scientoložku!"
  • 3.

    Šušká se o pěkné řádce nevěr

    Prý údajná Willova milenka
    Autor: www.profimedia.cz
    Will ani Jada se netají tím, že měli v manželství nějaké ty trable. Naposledy se drbalo o tom, že Will si něco začal s herečkou Margot Robbie. Star uvedl, že prý si oba zmínění udělali pěkně žhavé společné fotky. V roce 2016 se Will přiznává Sunu, že podstoupil manželskou terapii. „Co se s manželstvím stane, když podstoupíte terapii, je to, že pravda vyjde najevo. Sedíte naproti vlastní ženě a říkáte jí pravdu do očí a ona dělá to samé. Díváte se jeden na druhého a nedokážete si představit, zda toho druhého ještě někdy budete milovat, když pravda vyšla najevo."
  • 4.

    Vyšetřovali je ze sociálky

    Hříšná Willova dcerka
    Autor: www.profimedia.cz
    Dceruška Willa a Jady asi bude také pěkné kvítko. Ve 13 si na sociální sítě vyvěsila fotku v posteli s dvacetiletým týpkem, na níž je nahoře bez... Asi by nikdo dcerku nepochválil. Otec Will musel být vzteky bez sebe. Navíc je nějaký anonym udal, takže se o ně pěkně začala zajímat sociálka. Oba s nimi spolupracovali, ač z toho nebyli nadšení. Jada se pak k fotce vyjádřila: „Na té fotce ani na té situaci nebylo nic sexuálního. Vy sami si do toho promítněte vlastní duševní bordel a chováte se jako utajení pedofilové, a to fakt tedy není v pohodě!"
  • 5.

    Ve výchově dětí nevěří na tresty


    Will slaví své padesátiny.
    Autor: www.profimedia.cz
    Will si s Jadou užili svoje za neortodoxní výchovné metody. Jsou poněkud kontroverzní. Například nevěří tomu, že by jejich dětem nějak prospělo, kdyby je za každou chybu tvrdě postihovali a trestali. Will řekl časopisu E Online toto: „Netrestáme je. Učíme naše děti, že jsou samy zodpovědné za svůj vlastní život. Trest se nám při výchově neosvědčil. Takže když něco udělají, a vy víte, že například Jaden už pár věcí provedl, mohou si to obhájit, pokud mi to budou schopny smysluplně vysvětlit.
  • 6.

    Will a Jada prý skrývají svou pravou sexualitu

    Will slaví své padesátiny.
    Autor: www.profimedia.cz
    Tak tohle o nich v Hollywoodu rozhlašuje jedna transsexuální hvězdička. I když spolu mají dvě děti, prý je to proto, aby zamaskovali svou skutečnou sexuální orientaci. Transsexuální herečka Alexis Arquette k tomu napsala: „Jakmile Jada přizná, že je lesba a její fousatý manžílek konečně prozradí, že jeho první manželství skončilo, když ho žena přistihla s jiným mužem in flagranti, tak pak je budu brát vážně!"
  • 7.

    Will Smith byl milionářem před dvacítkou

    Will slaví své padesátiny.
    Autor: www.profimedia.cz
    Will byl úspěšný prakticky po celý svůj dospělý život. Vykašlal se na vysokou a začal se živit zpěvem. Se svým kamarádem Jeffrey Townesem si založili rapovou kapelu a byli tak úspěšní, že se z nich stali multimilionáři! Získali taky první Grammy za rap.
  • 8.

    Syn Willa má rád drsné a zlobivé holky

    Syn Willa Smithe Jared.
    Autor: Profimedia.cz
    V roce 2015 začal patnáctiletý syn Willa Smithe Jaden randit s osmnáctiletou herečkou a instahvězdou Sarah Synder. V době trvání jejich romance byla Sarah zatčená, protože ukradla kabelku Hermes, která stála doslova majlant, zhruba 350 000 Kč.
  • 9.

    Will složí Rubikovu kostku než bys řekl švec

    Will Smith
    Autor: www.profimedia.cz
    Ve filmu Štěstí na dosah hraje Will Smith muže, který se dostane do prekérní finanční situace a je i s malým synkem vyhozen na ulici. V jedné scéně před potenciálním zaměstnavatelem má postava za úkol vyřešit neřešitelnou Rubikovu kostku. Will se to pro roli musel nabiflovat. Prý se po deseti hodinách stal v řešení tohoto rébusu mistrem.
  • 10.

    Stydí se za svou ranou práci

    Will slaví své padesátiny.
    Autor: www.profimedia.cz
    V seriálovém hitu Fresh Prince, kde ztvárnil sám sebe, hrál úplně bez zkušeností. Není divu, že se za to dnes tak trochu stydí. Řekl k tomu: „Byla to moje vůbec první role a strašně jsem se soustředil na to, abych uspěl, takže jsem se nazpaměť naučil celý scénář, včetně rolí ostatních. Když se podíváte na prvních pět epizod, tak si všimnete, že když mluví jiná postava, otvírám ústa spolu s ní. Je to děsné a nemůžu se ani vidět!"

    Fotogalerie
    48 fotografií

     

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy