Letošní léto jsme si opravdu „užili“. Teploty, kterými nás příroda během prázdnin obšťastnila, přišly za hranicí únosnosti i těm největším milovníkům slunného počasí. Teplotní rekordy padaly prakticky po celé Evropě. Během jediného dne na začátku srpna naměřili meteorologové na území České republiky na třiceti místech překročení dosavadních teplotních rekordů. Tyto rekordní teploty se pohybovaly těsně pod hranicí 38 stupňů Celsia. 38 stupňů Celsia, to je už na střední Evropu pořádné horko. A bohužel, lepší to nebude. Většina klimatologů se shoduje na tom, že nás čeká postupné oteplení a tropických dnů během letního období bude každým rokem přibývat.

Klimatologové varují: „Příští léto může být ještě teplejší!“
Autor: DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL

Těšíte se na další tropické léto?

Zejména ti z vás, kteří pracují v neklimatizovaných kancelářích a vracejí se do bytů či domů bez klimatizace si dosyta užijí nedýchatelného vzduchu, dusna, lázně ve vlastním potu a fyzické i psychické nepohody, která už po pár dnech vystavení extrémním teplotám znemožňuje soustředit se na jakýkoli typ činnosti a zvyšuje nervozitu, a dokonce i agresivitu. Navíc se kvůli vysokým nočním teplotám ani pořádně nevyspíte. To nezní jako příliš idylický výhled do nejbližší budoucnosti, že?

Naštěstí existuje řešení. Nečekejte na další vlnu veder, která vás připraví o náladu a mohou mít i neblahý vliv na vaše zdraví. Nemusíte se stěhovat do Grónska. Stačí si pořídit klimatizaci Daikin a extrémní teploty vás už nemusí trápit.

Video
Video se připravuje ...

 DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL

Proč právě Daikin?

Důvodů je hned několik:

První – v oblasti vývoje klimatizací má Daikin devadesát let zkušeností. Dlouhodobá a intenzivní práce na vylepšování a zdokonalování klimatizací umožňuje Daikinu nabízet to nejkomfortnější, nejspolehlivější a energeticky nejúčinnější řešení.

Druhý – klimatizace Daikin jsou vyráběné v České republice japonskou technologií a v japonské kvalitě; a z České republiky putují tyto špičkové klimatizace do celého světa.

Třetí -  ale rozhodně ne poslední důvod je ten, že nové chladivo R32 v klimatizacích Daikin má velmi vysokou účinnost. Lepší kvalitu za svoje peníze zkrátka nikde jinde než u Daikinu nepořídíte. A co je také důležité – Daikin má řešení opravdu pro každý dům, byt nebo kancelář. Daikin má k dispozici tolik typů vnitřních jednotek a možností designu, že dokáže v jakémkoli prostoru vytvořit klimatizaci, která dokonale splyne s vaším interiérem.

Začněte i vy už opravdu účinně chladit
Autor: DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL

Vytvořte si doma dokonalé klima s klimatizací Daikin!

Příroda je k nám v posledních letech krutá a bude ještě krutější. Čeká nás příliv jižních teplot, ale zároveň s nimi se nám v naší české kotlině neobjeví moře, ve kterém by bylo možné se ochladit a které by zvýšilo vzdušnou vlhkost, aby byl horký vzduch o něco snesitelnější.

Postarejte se o to, aby váš dům, byt nebo kancelář byl příjemným místem i v časech, kdy se venku za okny teploty blíží k hranici 40 stupňů Celsia. Bez klimatizace to těžko zvládneme, proto je investice do ní prakticky nutností. A když klimatizace, pak jedině od společnosti Daikin.

Zajímá vás naše nabídka? Navštivte naše webové stránky, prohlédněte si virtuální showroom nebo si rovnou najděte kontakt na nejbližšího prodejce klimatizací Daikin. Nevyplatí se rozhodnutí o pořízení klimatizace odkládat. Jakmile se začnou teploty znovu zvyšovat, zvýší se logicky také poptávka – a pokud si objednáte klimatizaci již nyní, budete v klidu a pohodě bez ohledu na to, na kolik stupňů se vyšplhají teploty na vašem venkovním teploměru.

Myslete už dnes na zítřejší úmorná vedra. Spolehněte se na klimatizaci Daikin a budete perfektně připraveni na jakkoli extrémní teploty následujících let.