Půvabná brunetka si to štrádovala i s kočárkem do budovy televize Prima nikoli kvůli tomu, aby se kolegům pochlubila pětiměsíčním synem Benediktem, ale na kamerové zkoušky. Až doposud jejímu návratu z mateřské dovolené bránilo to, že vedle ní neměl za moderátorský pultík kdo usednout. O jejího kolegu Romana Šebrleho (43) ji připravila sexbomba Eva Perkausová (24).

Podle informací Blesku byli mezi horkými kandidáty na jejího nového kolegu reportér a moderátor Matěj Rychlý (28), brněnský reportér Michal Janotka (33) či domácí zpravodaj Matěj Misař (26). A teď by se měla nová dvojice co nejdříve představit divákům, a tak už zkoušejí před kamerou na televizní premiéru.

„Přece jen ta práce není časově náročná, takže se to dá skloubit, když je dobré hlídání,“ nebojí se Lašková, že by nezvládla syna i zaměstnání. Televize ale zatím o návratu Gábiny mlží. „ V tuto chvíli stále platí, že případné změny na prestižních postech moderátorů Velkých Zpráv na Primě divákům včas oznámíme,“ řekl za zpravodajství Primy Adam Halmoši.

Video: Gabriela Lašková

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Lašková Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií