Martin tak bude vlastně konkurovat sám sobě, přinejmenším během úterních a čtvrtečních večerů. Těm, co se týče sledovanosti, doposud vždy železnou rukou vládla Ordinace, ovšem teď jí chce diváky přetáhnout právě nový seriál Primy Krejzovi.

Ten se stal pro Zounara prý okamžitě srdeční záležitostí, především kvůli veterinárnímu prostředí. „Miluju zvířata. Sám mám doma zvěřinec, takže je to tady pro mě svátek. Setkávám se tu s klokany, papoušky, psy, surikatou, protože moje postava myslivce u toho vždycky nějak asistuje,“ vysvětlil. Před kamerou se prý setká dokonce i se svou německou dogou. „S Limpinou se určitě v záběru jednou zastavím. Myslím, že se sem dost hodí,“ smál se.

VIDEO: Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar vtrhne do Krejzových jako žárlivý býk FTV Prima

V Krejzových pak bude Zounar také coby hajný Karel žárlit na manželku Zdeničku v podání Pavly Tomicové (56). „Myslím, že spojení s ní je úplně bombastické. Je to fantastická dvojka a jako pár fungujeme skvěle,“ prozradil herec. Očividně si s ní rozumí stejně jako s Martinou Randovou (46), která mu sekunduje zase v Ordinaci. Tam jsou jejich postavy doktor Bobo s Heluš již stálicemi a diváky jejich skopičiny nadále baví.

Snad proto tentokrát Nova přivřela oči a Zounarovi jeho působení v konkurenčním seriálu prominula. Rozhodně ho prý kvůli tomu z Ordinace nevyškrtnou. „Postava Martina Zounara v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 v současnosti prochází výrazným dějem a jeho linka se i nadále vyvíjí. Diváci se tak mohou na postavu kontroverzního doktora Švarce těšit ještě minimálně do konce roku 2018,“ uvedla producentka seriálu Simona Matásková.

VIDEO: Martin promluvil o tom, jak se mu hrají záporné role...

Video
Video se připravuje ...

Jak si Martin Zounar užívá roli záporňáka Ondřej Rybár, Hana Höschlová

Fotogalerie
34 fotografií