Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Laura dala synovi k svačině i tři sušenky. Školka se zhrozila: Jak nezdravé

Autor: nkov - 
24. září 2018
17:50

Když se vrátil dvouletý syn Laury Lee ze školky, jeho matka byla hodně udivená. Z připravené svačiny mu v krabičce totiž zůstaly tři sušenky. Podle personálu školky byly totiž příliš nezdravé. Žena fotografii svačiny sdílela na sociálních sítích jako reakci na článek v místních novinách, kde se učitelky a učitelé svěřovali s nejhoršími svačinami, se kterými se kdy setkali. Snímek krabičky na svačinu mnohé rodiče šokoval.

Box obsahoval zdravou a vyváženou stravu, ve které se tři maličké sušenky téměř ztrácely. Reakce školky se tak setkala s nepochopením. Krabička zahrnovala nakrájenou zeleninu a ovoce, sendviče z celozrnného chleba, trošku burákového másla, sýr a tři zmíněné sušenky.

Lauřin příspěvek reagoval na článek v místních novinách, do kterého lidé psali své nejhorší zážitky se školními svačinami, píše Daily Mail. „Hrál do noci na Xboxu a potřeboval ráno povzbudit,“ svěřila se jedna učitelka s příběhem, ve kterém poslala matka svého syna do školy s plechovkou Red Bullu. Jinde zase babička přibalila vnukovi zbytky z fast foodu, protože nechtěla plýtvat.

Reakci školky lidé považují za přehnanou. „Vypadá to, že jste si dala záležet, aby svačina vypadala chutně. Je hloupost, že mu nenechali ty sušenky. Vše je dobré s mírou,“ napsal jeden rodič. „Pracuji ve školce a už jsem viděla hodně tragických obědů. Tohle vypadá perfektně,“ okomentovala vychovatelka Lauřinu fotku.

Video  Čokoládové sušenky: recept na ty nejlepší 
Video se připravuje ...

cotoje ( 25. září 2018 04:17 )

Aby se v USA ne.zesr.ali chuje

Thyronx ( 24. září 2018 21:56 )

ví někdo z čeho se dělají různé ty "zdravé" paštiky?

Thyronx ( 24. září 2018 21:53 )

Je pravda že v totalitních režimech si děti nemohou vzít do školy jídlo jež není v souladu se "zdravou" výživou? Ano, to raději zruší dětem nezdravé obědy a nechají je o hladu. Jak to dělají v Americe? Denně mají děti bohatý výběr z menu v ceně JEDEN dolar. Do škol je vozí až do areálu školy zdarma autobusy už od začátku minulého století a zase rozvážejí až domů. Kvalitu mají pod dohledem rodiče, kteří mají zájem. Po absolvování předškolní třídy umí děti číst i psát a počítat. Malou násobilku zvládnou. Učí se jina než jinde ve světě a výsledky mezinárodních soutěží ve znalostech školáků, čtení, psaní a počítání NENÍ vhodné téma pro český tisk.

Anonom ( 24. září 2018 21:14 )

 Proč vy zajímáte se řešit? A proc se musíte hned drbte a řešit její život a své zapomene na svuj život i zdraví! Petr11:přesně tak!

petr11 ( 24. září 2018 20:23 )

....se mi ani nechce věřit, jaké kraviny se řeší...chtělo by to vyhlášku

Zobrazit celou diskusi