Problémy s alkoholem měla Hana Krampolová už v minulosti, ale víno jí chutná tak moc, že se ho nedokáže vzdát za žádnou cenu. S chutí tak popíjela na křtu nové knihy svého manžela Jiřího Krampola (80) Já a mých 222 dokonalých přátel.

Víno prokládala cigaretami – a jen co dopila jednu sklenku, hned měla před sebou další. Zvýšená hladinka alkoholu se jí tak projevila ve tváři. V jednu chvíli se smála tak, že si div nenatrhla ústa, o chvilku později se rozplakala.

Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná,“ řekla Blesk.cz v létě Krampolová, která má prý alkohol i prášky pod kontrolou.

Teď už vím, že je nesmím míchat. Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu. Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk,“ vysvětlila. 

Jejímu popíjení ten večer přihlížel Krampol, kterého pochopitelně Hančino pití trápí. Skleničku z ruky jí ale vytrhnout nemůže, a tak nečinně seděl a připaloval jí cigarety.

Tak snad Krampolová ví, co dělá, aby se brzy neopakovala situace, kdy si Hana namíchala smrtící koktejl z antidepresiv a alkoholu a skončila kvůli tomu v psychiatrické léčebně.

VIDEO: Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií