„Tři týdny bezmezné lásky a něhy, pokaděnejch plín a tepláčků, promočenejch pyžam od mlíka, fascinovanýho zkoumání mini tělíčka, jež bylo donedávna součástí mýho těla (furt to nechápu!!!),“ popsala ve středu první dojmy z mateřství Aneta na Instagramu, na kterém se předtím od půlky srpna neukázala. Poslední etapu těhotenství a narození synka Bena si zřejmě chtěla nechat pro sebe.

Teď už ale zveřejnila video, na kterém svého třítýdenního synka drží v náručí a zpívá mu. „Jsem tak zamilovaná a připravená se naučit cokoliv,“ rozplývala se představitelka Gábiny Pumrové z Ulice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tři týdny bezmezné lásky a něhy, pokaděnejch plín a tepláčků, promočenejch pyžam od mlíka, fascinovanýho zkoumání mini tělíčka, jenž bylo donedávna součástí mýho těla..(furt to nechápu!!!🙏) Jsem tak zamilovaná a připravená se naučit cokoliv. I být trpělivější na Tvého tatínka, co mi mává nevypraným ribanem před nosem,že smrdí a že je v koši na prádlo UŽ TÝDEN, když jde na hokej a Ty zrovna brečíš, teda řveš, poněvadž máš hlad a já Tě přebaluju, jelikož by další nálož plena neunesla..budu se snažit být milá a trpělivá. Slibuju.☺😉😅 Musím strašně poděkovat @kasparekbabycz za všechny ty skvělý, užitečný věci, co od nich máme.. Byla jsem perfektně vybavená na vše, ač jsem si myslela, že třeba např lahvičky a ohřívač lahviček a sterilizátor potřebovat ze začátku nebudu, tak vzhledem k tomu, že jsem měla trochu problém s kojením, byla jsem velmi ráda, že po porodu nemusím nic shánět. Což by tedy s touto firmou nebyl žádný problém, ani když tam pošleš partnera, který ví úplnou tužku a všechny věci pro mimina mu přijdou zbytečný, (než je samozřejmě poprvé vyzkouší na vlastní pěst).😜 Velice milá, ochotná, zapálená a znalá všech produktů (kdo, kde, jak a proč, btw fascinující😅🙈) obsluha je skvělým plus. Najdete je na Černým mostě vedle Jysku a na Zličíně vedle Ikei. Velmi doporučuju a děkujeme z celého ❤ #kasparekbabycz #spoluprace #mamamia#ben💚

Příspěvek sdílený Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta),Zář 18, 2018 v 9:25 PDT

„I být trpělivější na Tvého tatínka, co mi mává nevypraným ribanem před nosem, že smrdí a že je v koši na prádlo UŽ TÝDEN, když jde na hokej a Ty zrovna brečíš, teda řveš, poněvadž máš hlad a já Tě přebaluju, jelikož by další nálož plena neunesla… budu se snažit být milá a trpělivá. Slibuju,“ odhalila blondýnka, že pro ni a jejího partnera Ondřeje péče o miminko rozhodně není procházkou v růžové zahradě. 

Ke stejnému příspěvku na sociální síti pak Krejčíková rovnou připojila i reklamu na známý obchod s oblečením a dalšími potřebami pro miminka. Děkovala jim za všechny pomůcky, které jí vše usnadnily. Musela toho nakonec prý nakoupit i víc, jelikož má zatím problémy s kojením. Zřejmě chtěla jen firmě vyjádřit svůj vděk za jejich přístup, ovšem uvedla i to, kde se dá obchod najít. Tím vše působilo jen jako běžná reklama, kterou se to na Instagramu jen hemží.

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice promluvila o svém těhotenství: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda! Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
62 fotografií