V britských knihkupectvích lze nyní najít nově vydanou knihu, na které se podílela i vévodkyně Meghan. Jedná se o charitativní kuchařku s názvem Together: Our Community Cookbook (v překladu Společně: Kuchařka naší komunity), která je složená z více než 50 receptů. Jejich autorkami jsou ženy, které byly nějak zasaženy obřím požárem bytové Grenfell Tower v červnu 2017.

„Vévodkyně ze Sussexu podporuje novou charitativní kuchařku, která oslavuje vaření a jeho moc spojovat lidi dohromady," uvedl na Twitteru Kensingtonský palác s tím, že výdělek z publikace, na jejíž obálce se Meghan objevila, pak poputuje na účely společného místa k setkání pro přeživší požáru, Hubb Community Kitchen (Hubb znamená arabsky láska). Díky penězům může místo zůstat otevřené a prospívat.

„Okamžitě jsem se cítila napojená na tuhle komunitní kuchyni. Je to místo, kde se ženy mohou smát, ale i plakat a truchlit, a společně vařit," napsala v předmluvě knihy brunetka, která sama místo navštívila a ženám při vaření pomáhala.

Jedná se přitom o vůbec první sólový projekt vévodkyně od té doby, co se letos v květnu vdala za prince Harryho (34) a stala se díky tomu členkou královské rodiny. Ačkoliv by se mohlo zdát, že postávání u plotny není pro monarchii zrovna vhodné, Meghan si přece jen vybrala dobře. Vždyť v době, kdy byla jen americkou herečkou a hvězdou seriálu Suits, měla vyhlášený blog věnovaný právě jídlu a lifestylu.  

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
79 fotografií