Victorii už dávno neživí hudba, nýbrž navrhování oblečení. Proto také nemohla chybět na módní přehlídce na Fashion Weeku v Londýně. Nemusela být ani trochu nervózní, jelikož podporu jí na akci vyjádřila celá její rodina. Nejen její děti Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) a Harper (7), ale i manžel David.

Přitom se poslední dobou spekulovalo, že manželé prožívají velkou krizi a rozvod je na spadnutí. Nepomohl jim ani rozhovor v časopise Vogue a focení titulní stránky, které exfotbalista údajně odmítl. Teď už je ale jasné, že všechny případné problémy už pár vyřešil. Na přehlídce si totiž vyměnili i zamilovaný polibek.

Kromě toho už zahraniční weby přišly se zprávou, že by měla být někdejší členka Spice Girls znovu těhotná! Právě miminko číslo pět mělo údajně všechny rozepře uklidnit. „Je určitě těhotná, má kolem sebe takovou tu těhotenskou záři. Teď, když je dítě na cestě, všechno mezi nimi vypadá lépe,“ tvrdil zdroj blízký manželům pro časopis OK! Australia.

Radostným zvěstem nahrává i to, že Beckham měla údajně změnit dietu a stravuje se teď hlavně listovou zeleninou, špenátem a brokolicí. Tedy potravinami, které jsou bohaté na kyselinu listovou, což je velmi důležitý vitamin podporující zdravé těhotenství.

Přitom právě pátá ratolest byla v minulosti jablkem sváru mezi Beckhamovými. David měl prý toužit po dalším dítěti velmi brzy po narození nejmladší dcery Harper. Jenže tehdy byla jeho žena proti. Nejen kvůli své kariéře, ale odrazovalo ji i to, že už je jí přes čtyřicet. Teď se ale zdá, že přece jen ustoupila a ještě jednoho, zřejmě posledního potomka, přece jen porodí.

VIDEO: Přehlídka Victorie Beckham

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Victorie Beckham pro jaro/léto 2018 Youtube.com/Skifbull Channel

 

Fotogalerie
53 fotografií