Muzikálový zpěvák léta nosil dlouhou hřívu, kterou měl sepnutou v culíku. Ale zatímco v týlu vlasy rostly, na temeni čím dál víc řídly.

Z vlasů mám komplex, to přiznávám. Házet jako metalista jsem mohl vlasy do dvaceti a pak už ne. Tak jsem si splnil sen a vlasy si nechal transplantovat. Stálo mě to jak jedno luxusní fáro, ale jsem spokojený,“ netají se Marian. „Kdybych to před dvěma lety nepodstoupil, tak bych dnes vypadal jako Lenin. Pleška přes půl hlavy,“ dodal se smíchem zpěvák, který byl na třech transplantacích, přičemž jedna stojí 200 tisíc. Za tu poslední dal 100 tisíc, to už se jen zahušťovalo.

Vojtko byl jednou z hvězd obnovené premiéry Fantoma opery. „Měl jsem takovou trému, že jsem dva dny byl zalezlý doma, nikomu nebral telefon a ani nereagoval na zprávy. Dokonce jsem i rodiče ubytoval v hotelu, abych mohl být sám. Samozřejmě dnes po premiéře už je vezu k sobě domů. Nevím, čím to je, ale dnes jsem svou závěrečnou píseň i já obrečel. Opravdu mě to dnes dojalo,“ svěřil se Blesk.cz Marian.

VIDEO: Marian Vojtko slavil 45: Játra dostala zabrat, musím na detox!

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko slavil 45: Játra dostala zabrat, musím na detox! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií