Jako otravný soused Fero Čumpelík si herec musel v rámci natáčení vyzkoušet, jaké to je, když ho přijde zatknout policie. A bylo z toho pěkné drama.

Režisér Libor Kodad (54) chtěl, aby pouta na rukou zacvakla, ale... „Když to cvaklo, všichni ztuhli. Nejvíc vedoucí výpravy! Pak z rekvizitářů vylezlo, že klíče mají jen k rekvizitářským poutům, a ne k těm opravdovým!“ prozradil Blesku sám režisér. „Takže jsme si vyzkoušeli, že odemknout opravdová policejní pouta čímkoli, čím je běžně odemykají filmoví hrdinové, nejde,“ dodal.

VIDEO: Suchánek uvízl v policejních poutech! Museli ho odvézt!

Video
Video se připravuje ...

Suchánek uvízl v policejních poutech! Museli ho odvézt! FTV Prima

Jelikož rekvizitáři připravili opravdová policejní pouta, hledala se spása u policie. Suchánek tak s produkčním vyrazil autem na městskou policii. Ani tam to ale nešlo zlehka... Želízka povolila až po hodině! „Musím říct, že Michal byl po celou dobu naprosto v klidu a spíš mu to připadalo neuvěřitelné, než že by byl naštvaný,“ poznamenal Kodad. „Pan režisér prostě pouta zacvakl, a netušil, že k nim nikdo nemá klíč,“ komentoval herec situaci po návratu z policejní stanice.

Video: Suchánek o filmu Pepa

Fotogalerie
13 fotografií