Popová královna, která se vždy pyšnila skvostnou postavou, má na záběrech zveřejněných na Facebooku naducané tváře a viditelně oteklý obličej. Zrovna jako mívají lidé buď po zkrášlovacích zákrocích či v horším případě během chemoterapií a léčby rakoviny.

Druhé možnosti navíc nahrává i fakt, že má Petra na videu jiný účes. Několik let jsme u ní byli zvyklí především na krátké a uhlazené mikádo, ale tentokráte se jí kolem hlavy houpaly nezbedné kudrlinky. A tak některé její fanoušky napadlo, zda by se náhodou nemohlo jednat o paruku. „Vůbec jsem ji nepoznal!“ píše jeden z fandů. „Úplně jiná,“ stojí v dalším komentáři.

Ani slova Janů na videu je zřejmě moc neuklidnila. Sice zvala na svůj chystaný koncert, jenže připojila i blahopřání k výročí 100 let od založení republiky. „Celý život žiju tady v Čechách, dříve v Československu, teď v České republice a jsem moc ráda, že té naší republice můžu popřát všechno nejlepší k té první stovce,“ dojímala se zpěvačka, což u ní není příliš zvykem. 

VIDEO: Podívejte se, jak se Petra Janů v poslední době změnila a co vzkázala naší zemi!

Ona sama ale obavy příznivců vyvrací a svou podivnou proměnu přičítá úplně něčemu jinému než zdravotním problémům. Nejprve vše sváděla na změnu účesu, jelikož se vlastně po letech vrátila k afru, které pro ni bylo typické v době její největší slávy v 80. letech. „Já jsem se vrátila zase k rockové muzice. Takže jsem udělala i stejný účes. Je mi v něm momentálně dobře.“

Sama teď ale musela uznat, že vlasy nejsou jediné, co se na ní změnilo. „Fanoušci se nemusí vůbec bát! Mají samozřejmě pravdu, že jsem ztloustla. Ale to je tím, že jsem byla na operaci a nemohla jsem cvičit,“ přiznala nyní Blesku s tím, že na vlastní video se ani nedívala. „Já jsem jenom otrávená z toho, jak rychle můj metabolismus reaguje na klid,“ postěžovala si.

„Teď už zase najíždím na normální režim a slibuju, že do měsíce to bude všechno v pořádku,“ předsevzala si interpretka hitů Říkej mi či Už nejsem volná, která letos v květnu prodělala operaci žlučníku, po které nějaký čas nemohla zpívat. Musela také nasadit speciální dietu a několik kilo zhubla, aniž by po tom toužila. Sama se tehdy bála rakoviny, a tak běžela k lékaři.

„Prohlédl mě a uklidnil s tím, že hubnutí bylo jen jakousi dohrou těžkého období, kterým jsem si před operací prošla,“ vysvětlovala. Jenže teď je situace přesně opačná a Petra je tak pravděpodobně pouze obětí jojo efektu a naštěstí ničeho horšího. 

VIDEO: Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

 

Fotogalerie
40 fotografií